Το ξέσπασμα για την Νωαίνα: «Σοκαριζόμαστε που έβγαλε μια ιδέα από τον πισινό της για 2 δευτερόλεπτα»

Το ξέσπασμα για την Νωαίνα: «Σοκαριζόμαστε που έβγαλε μια ιδέα από τον πισινό της για 2 δευτερόλεπτα»

Με ένα κείμενο της στο Facebook, η Φωτεινή Ψυχίδου στηρίζει Νωαίνα 

Το ξέσπασμα για την Νωαίνα: «Σοκαριζόμαστε που έβγαλε μια ιδέα από τον πισινό της για 2 δευτερόλεπτα»
Η Νωαίνα από τη στιγμή που κατέβασε το παντελόνι της στο show X Factor έχει γίνει το θέμα των ημερών στη lifestyle και τηλεοπτική θεματολογία. Μάλιστα, πολλά ήταν τα σχόλια και οι αντιδράσεις για το αν έπρεπε να το κάνει ή όχι.

Η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου, μέσα από ένα κείμενο στο Facebook με τίτλο «JE SUIS ΝΩΑΙΝΑ» περνά στην αντεπίθεση και στηρίζει την αμφιλεγόμενη πράξη της. 

Δείτε τι έγραψε η Φωτεινή Ψυχίδου στο προφίλ της:


Κλείσιμο
«JE SUIS ΝΩΑΙΝΑ

Εκθειάζουμε τα cupcakes tutti frutti στα βυζιά της Νομικού.Κάνουμε ανήλικα παιδιά τραγουδιστές και μάγειρες, τα πουδράρουμε για να μη γυαλίζουν στα δυνατά φώτα της τηλεοπτικής ματαιοδοξίας. Παρευλαύνουμε τον πισινό της Αθηνάς Οικονομάκου που αποτέλεσε εξώφυλλο για γνωστό περιοδικό.  Παίζουμε πλάνα από τον ολόγυμνο Σάκη καταμεσήμερο στις τηλεοράσεις που κρατάει ένα δυναμίτη στα αχαμνά. 

Βγαίνουμε με ζαρτιέρες, διαφάνειες, κρατάμε ένα ανοιχτό σακάκι αντί για σουτιέν στα MAD χαϊδευόμαστε προκλητικά λες και κάνουμε δημόσιο αυνανισμό στα μεγάλα events... ή σκαμπιλιζουμε τον πισινό της χορεύτριας που η χορογράφος την έβαλε να κάθεται doggy style... Κάνουμε ταλαντούχα παιδιά κρεατομηχανές και τα θυσιάζουμε στο βωμό της τηλεθέασης μπροστά από έναν όχλο που αλαλάζει δυνατά "καρέκλα- καρέκλα".

Δείχνουμε το ατύχημα της κωλοτερορίτας του τάδε και του δείνα celebrity από το πρωί ως το βράδυ αλλά..... ΣΟΚΑΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΩΑΙΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ...

Σε προσωπικό βαθμό θα ανησυχούσα αν η 7χρονη κόρη μου "σοκαριζόταν" στη θέα του 1/10 από τον κ... ενός νεαρού κοριτσιού... Αυτό πάει να πει ότι θα φοβόμουν να σκύψει κάποιος ελαφρά υπέρβαρος άνθρωπος μπροστά της, να έρθει κανένας υδραυλικός στο σπίτι για να φτιάξει το νεροχύτη και το κυριότερο θα φοβόμουν να παρακολουθήσει τηλεόραση κατά τη διάρκεια της ημέρας ή να διαβάσει το παραμύθι Τα ρούχα του Βασιλιά....

H Νωαίνα έκανε ότι κάνουν στη ~Μεγάλη Βρετανία εδώ και δεκαετίες από τα γήπεδα, τις εστίες πανεπιστημίων, ακόμα και στις θεατρικές σκηνές και τα διαφημιστικά πόστερ στις στάσεις λεωφορείων. Λέγεται mooning... δείχνεις μια ιδέα από τον πισινό σου προκειμένου να διασκεδάσεις ή να ειρωνευτείς κάποιον. Αυτό που δεν ήξερε είναι ότι το "θέατρο του παραλόγου" δεν το γέννησε ο Πίντερ στο Λονδίνο αλλά η ελληνική τηλεόραση...»





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης