Ο Κωστέτσος ξεσπά για το φόρεμα της Φουρέιρα: «Άλλο Madonna και άλλο ΚουλάDonna»

Ο Κωστέτσος ξεσπά για το φόρεμα της Φουρέιρα: «Άλλο Madonna και άλλο ΚουλάDonna»

Μέσα από το Facebook, αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο φόρεμα το έχει σχεδιάσει πρώτος, το 2012, ο σχεδιαστής Anthony Vaccarello

Ο Κωστέτσος ξεσπά για το φόρεμα της Φουρέιρα: «Άλλο Madonna και άλλο ΚουλάDonna»
Η Ελένη Φουρέιρα, φτάνει στο κόκκινο χαλί των βραβείων MAD και τα φλας των φωτογράφων παίρνουν φωτιά. Το λευκό φόρεμα που έχει επιλέξει αφήνει ελάχιστα στη φαντασία και τονίζει το καλλίγραμμο κορμί της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. H τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μια custom made δημιουργία της σχεδιάστριας Ourania Kay. Όμως αυτό το λευκό φόρεμα, σήμερα, έκανε τον Βασίλειο Κωστέτσο να ξεσπάσει!



Κλείσιμο
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε ότι το συγκεκριμένο φόρεμα το έχει σχεδιάσει πρώτος, το 2012, ο διάσημος σχεδιαστής Anthony Vaccarello και το φόρεσε το διάσημο και ακριβοπληρωμένο μοντέλο Anja Rubik. Ο σχεδιαστής μόδας ανάρτησε ένα κολάζ με φωτογραφίες από τις δύο αυτές εμφανίσεις και στη λεζάντα που το συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά και καυστικά: 

«
SUPERMODEL ANJA RUBIK 2012-ΦΟΥΡΕΪΡΑ 2016 Και Φυσικά Δεν Ήταν Η "Μόνη"...Σε αυτά Τα Ελλαδιστάν Βραβεία Που Το Κακοραμμενο Τσιτακι...& Η Κόπια Έδωσε Ρέστα!..... Η Κρίση ΔΥΣΤΥΧΩΣ Είναι Απαγορευτική Για Τις Ελληνίδες Σταρ....Στο Να Φορούν Πλέον Ξένα Brands!...Με Original Σχέδια...& Εξυπηρετούν Τις Ελληνικές Κόπιες! Την Μια Πίσω Από Την Άλλη....!Τύπου Υποστηρίζουμε Τα Ελληνικά Προϊόντα...(Κόπιες)....Δεν ξέρω ούτε με ενδιαφέρει ποίου κόπια Είναι! Μου Είναι Παντελώς Αδιάφορο!...Ούτε Σαφώς έχω κάτι με την Φουρέιρα η οποία μου είναι κατά τα άλλα Πολύ συμπαθής! Άσχετα Βεβαία Αν Θα έπρεπε Να’ναι & Ποιο Ενημερωμένη Από Τον "περίγυρο" Της Στο Τι...Φοράει!... Όμως Βρίσκω Τραγικό Ότι μια Ζωή Μόδα Δεν Θα Υπάρξει Στην Ελλάδα Γιατί Η Ξενομανία & Η Λατρεία Της Αντιγραφής Μονοπωλούν Σε ΟΛΟΥΣ Τους Τομείς!..Η Εποχή Του BURDA Ανήκει Στις Μαμάδες που Κάποτε Ανήγαγε Φιγουρίνια Να Αντιγράψουν Ξένη Μόδα Γιατι Δεν Υπήρχε Μόδα...Τώρα Είμαστε Στο 2016!!!!!Ας Πάνε Στα Χωριά Τους Λοιπόν ΟΛΟΙ Αυτοί Που Το Παίζουν Σχεδιαστές & Σχεδιάστριες & Ας Αφήσουν Αυτή Η Χώρα Να Πάει Μπροστά! Ας Τους Χαίρονται! ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ANTHONY VACCARELLO ΤΟ ΞΕΡΕΙ....; Και Όπως ΕΙΠΑ...Άλλο Madonna....& Άλλο ΚουλάDonna!».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης