Οταν η Ελενη Τσολάκη ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Τσίπρα ένα μήνα πριν!

Οταν η Ελενη Τσολάκη ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Τσίπρα ένα μήνα πριν!

H πανελίστρια της εκπομπής Happy Day είχε κάνει ολόκληρο αφιέρωμα για να ευχηθεί στον πρωθυπουργό -Μάταια η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσπαθούσε να της πει ότι δεν έχει σήμερα γενέθλια

Οταν η Ελενη Τσολάκη ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Τσίπρα ένα μήνα πριν!
Είναι από τις χαριτωμένες γκάφες που γίνονται on air κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής και προκαλούν πολύ γέλιο. Πρωταγωνίστρια η Ελένη Τσολάκη που συμμετέχει στην εκπομπή που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή Happy Day. H αυθόρμητη και παρορμητική Ελένη ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Αλέξη Τσίπρα για τα γενέθλιά του που είναι στις 28 Ιουλίου.

Η Ελένη μάλιστα υπό τους ήχους του τραγουδιού «Χρόνια Πολλά» είχε ετοιμάσει ολόκληρο αφιέρωμα. Με φόντο τέσσερις φωτογραφίες: του Τσεκεβάρα, του αρχαίου θεάτρου της Επιδαύρου, μια μηχανής και της μύτης του Αλέξη Τσίπρα η πανελίτσρια δεν σταματούσε να εύχεται χρόνια πολλά.

Μάταια η Τσιμτσιλή επέμενε ότι ο πρωθυπουργός είναι Λιοντάρι και όχι Καρκίνος! Οταν η Ελένη με τα πολλά κατάλαβε πως έκανε λάθος έσπευσε να το διορθώσει και να μπαλώσει τη γκάφα της. Είπε ότι του ευχήθηκε ένα μήνα πριν γιατί απλά στις 28 Ιουλίου που είναι τα γενέθλια του Τσίπρα η εκπομπή θα βρίσκεται σε διακοπές.

Κλείσιμο
Δείτε το απολαυστικό βίντεο...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης