Δήμητρα Ματσούκα: Ποιος της χρωστάει 100.000 ευρώ;

Δήμητρα Ματσούκα: Ποιος της χρωστάει 100.000 ευρώ;

«Ο Γιάννης Κουτσομύτης μου χρωστάει μεγάλα ποσά από τα «Ματωμένα Χώματα» τα οποία έχει εισπράξει από το κανάλι που φιλοξένησε τη σειρά», λέει η ηθοποιός

Δήμητρα Ματσούκα: Ποιος της χρωστάει 100.000 ευρώ;
Η πρεμιέρα του Συρανό Ντε Μπερζεράκ έγινε με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Βράχων και η Δήμητρα Ματσούκα με αφορμή το νέο της ρόλο μίλησε στο περιοδικό People μεταξύ άλλων για το γάμο, τις σχέσεις αλλά και για συνεργασία που είχε και της χρωστούν 100.000 ευρώ.

Η ηθοποιός αποκάλυψε το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την δικαστική της περιπέτεια με το κράτος, για ποσά που είχε φορολογηθεί μεν, αλλά δεν είχε πληρωθεί ποτέ:

«Θα πάω στη Νικολούλη ή στη Χατζηβασιλείου να βρουν που βρίσκεται σήμερα ο Γιάννης Κουτσομύτης που μου χρωστάει μεγάλα ποσά από τα «Ματωμένα Χώματα» (σ.σ. σύμφωνα με την ηθοποιό πάνω από 100.000 ευρώ), τα οποία όμως τα έχει εισπράξει από το κανάλι που φιλοξενούσε τη σειρά. Αυτό έχω να σας πω σχετικά με τη δικαστική μου διαμάχη... Κάνω υπομονή εφτά χρόνια. Εφτά όμως. Οχι παραπάνω» είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Οσον αφορά στο θέμα «γάμος» η ηθοποιός αν και δεν αποκάλυψε πόσες φορές της έχουν κάνει πρόταση, λέγοντας πως είναι «πολύ προσωπικό», δηλώνει πως «δεν έχει καμία φοβία».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης