Έχει δεύτερο παιδί η Αλίκη Βουγιουκλάκη; - Τι λέει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Έχει δεύτερο παιδί η Αλίκη Βουγιουκλάκη; - Τι λέει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε, σήμερα, σε συνέντευξή του ο γιος της αείμνηστης ηθοποιού 

Έχει δεύτερο παιδί η Αλίκη Βουγιουκλάκη; - Τι λέει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, πριν λίγο καιρό, έμεινε καθηλωμένος για έξι εβδομάδες στο κρεβάτι
, εξαιτίας ενός ατυχήματος στο σπίτι του. Τελικά, πήρε εξιτήριο, από το νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του. Την πρώτη του συνέντευξη μετά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, την έδωσε σήμερα, στην εκπομπή «Αποκαλυπικά». Ο Γιάννης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα που βίωσε με την υγεία του και συνέχισε κάνοντας μια αποκάλυψη που πρώτη φορά βλέπει το φως της δημοσιότητας. 

Κλείσιμο


Σύμφωνα με τον ίδιο, άντρας που ζει στο εξωτερικό υποστηρίζει πως είναι ο κρυφός γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Μάλιστα του τηλεφώνησε, διότι θέλει να τον γνωρίσει και σκοπεύει να έρθει στην Ελλάδα. Τόνισε πως σοκαρίστηκε στο άκουσμα της είδησης αυτής και μέχρι στιγμής δεν ξέρει τι να σκεφτεί. Ωστόσο, δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια συνάντηση ή εξέταση. Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο ισχύει.
«Υπάρχει κάποιος αλλά με κάνει και αναρωτιέμαι γιατί δεν εμφανίστηκε τόσα χρόνια; Ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος της μητέρας μου και ζει στο εξωτερικό. Μου φάνηκε πολύ περίεργο γιατί ξέρω ότι η μητέρα μου δυσκολεύτηκε να κάνει και εμένα. Όταν με πήρε τηλέφωνο έμεινα με το ακουστικό στο χέρι. Μου είπε ότι θα έρθει να με δει από κοντά και μου έδωσε όλα του τα στοιχεία», δήλωσε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης