Αυλαία σήμερα για την Καινούργιου: «Δεν θέλω να με βλέπετε κλαμένη»

Αυλαία σήμερα για την Καινούργιου: «Δεν θέλω να με βλέπετε κλαμένη»

Το twitter με τη σειρά του αποχαιρέτισε την εκπομπή «Λόγω TiVis» με το δικό του τρόπο 

Αυλαία σήμερα για την Καινούργιου: «Δεν θέλω να με βλέπετε κλαμένη»
Τελευταία μέρα σήμερα για την εκπομπή «Λόγω TiVis» στον Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου και όπως είπε στους τηλεθεατές της λίγο πριν το φινάλε: «Δεν θέλω να με βλέπετε κλαμένη. Αυτό υποστηρίζω εγώ φτιαγμένη στην εντέλεια».

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της τι την είχαν συμβουλέψει στελέχη του σταθμού μετά το τέλος του «Δέστε τους», της εκπομπής που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό πριν μερικά χρόνια, πάλι μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Όπως είπε, η Ζήνα Κουτσελίνη και ο Τζώννυ Καλημέρης της είχαν πει να μην κλαίει γιατί δεν «γράφει» τηλεοπτικά καθόλου. Αυτό το κράτησε και είπε ότι οι τηλεθεατές θέλει να την βλέπουν όμορφη και φτιαγμένη αφού αυτό υποστηρίζει.Αξίζει να σημειωθεί, πως κατα τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής το twitter πήρε φωτιά, κάνοντας το #logotivis, να είναι το τρίτο δημοφιλέστερο της ημέρας. Πολλά από τα σχόλια ήταν υποστηρικτικά για την παρουσιάστρια και την ομάδα της, ενώ κάποια ήταν...χιουμοριστικά. 
Κλείσιμο









H Κατερίνα λοιπόν πήρε τον λόγο για την αποφώνηση λέγοντας σε συνεργάτες και τηλεθεατές. 

«Ένα πάρα πολύ ωραίο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ολοκληρώνεται λίγο νωρίτερα. Έτσι μ αρέσει να το λέω. Ούτε κόβεται ούτε σταματάει», ανέφερε και εν συνεχεία ευχαρίστησε έναν προς έναν τους συνεργάτες της -μπροστά από τις κάμερες-, πλέκοντας τους το εγκώμιο για την συνέπεια και την εργατικότητά τους παρά την αρχική της φοβία.

Ακολούθως μίλησε για τα άτομα πίσω από τις κάμερες και την δημοσιογραφική ομάδα, που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό την φετινή χρονιά, αλλά και τον αρχισυντάκτη της, Γιώργο Βλαχογιάννη. Σημαντικότερα όμως ήταν τα λόγια της και για το μέλλον της στο σταθμό. «Τα τελευταία έξι χρόνια βρίσκομαι στο δυναμικό του Alpha και αυτά τα τελευταία χρόνια, νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Με έχουν αγκαλιάσει τόσο πολύ, έχω τέτοιο συναισθηματικό δέσιμο με τον σταθμό  και είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ και νιώθω ένα από τα παιδιά του», ανέφερε και απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε: «Θέλω να ανανεώσω το ραντεβού μαζί σας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν»

Δείτε τα video:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης