Νένα Χρονοπούλου: Ετοιμάζει βιβλίο με αληθινές ιστορίες σεξ

Νένα Χρονοπούλου: Ετοιμάζει βιβλίο με αληθινές ιστορίες σεξ

Πρόκειται για «καυτές» περιγραφές γεμάτες σεξ με πρωταγωνιστές πασίγνωστα πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάτρου, της πίστας και του Κοινοβουλίου

Νένα Χρονοπούλου: Ετοιμάζει βιβλίο με αληθινές ιστορίες σεξ
Η Νένα Χρονοπούλου με το νέο της εγχείρημα αναμένεται να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους κύκλους της showbiz. Πρόκειται για ένα βιβλίο, με τίτλο «Αν μιλούσε το… αι2ον», το οποίο έγραψε και πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα.  Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η ηθοποιός σκανδαλίζει με τις ερωτικές ιστορίες που αναφέρει σε αυτό, οι οποίες είναι αληθινές!

Πρόκειται για «καυτές» περιγραφές γεμάτες σεξ με πρωταγωνιστές πασίγνωστα πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάτρου, της πίστας και του Κοινοβουλίου. Sex stories με sex toys, βίτσια, ταμπού, παράνομα ραντεβού, φουσκωτές κούκλες και σεξουαλικές πράξεις «αλλιώς», με την ηδονή να έχει τον πρώτο λόγο και πολλά ελληνικά σπίτια να «κλονίζονται» για τυχόν αποκαλύψεις.

Δεν πρόκειται για ένα μυθιστόρημα με μυθοπλασία, αλλά για προσωπικές ιστορίες από γνωστούς και φίλους της, που ανήκουν κατά κύριο λόγο στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως τα πρόσωπα αυτά, δέχτηκαν να αποκαλύψουν τις ιστορίες με τη συμφωνία τα πραγματικά ονόματα να μην γραφτούν.

Το βιβλίο, όπως υποστηρίζει η ίδια η Νένα Χρονοπούλου είναι «μια κραυγή των γυναικών που επιθυμούν να πουν αλήθειες στους ερωτικούς συντρόφους τους, ακόμα και στους συζύγους τους, επειδή το… αιδοίο δεν μιλάει».

Αναμένουμε λοιπόν την κυκλοφορία του και τα πρώτα σχόλια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης