Justin Bieber: «Είμαι ψυχικά και συναισθηματικά εξαντλημένος»

Justin Bieber: «Είμαι ψυχικά και συναισθηματικά εξαντλημένος»

Ακυρώνει τις συναντήσεις με τους θαυμαστές του μετά τις συναυλίες του 

Justin Bieber: «Είμαι ψυχικά και συναισθηματικά εξαντλημένος»
Άσχημα τα νέα για τους Belieber- έτσι λέγονται οι θαυμαστές του star- που ζούσαν με την ελπίδα να συναντήσουν τον Justin Bieber στα παρασκήνια των συναυλιών του, καθώς ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να ακυρώσει όλα τα «Meet & Greet».

Η ομάδα του Bieber είπε ότι η ακύρωση οφείλεται σε ένα περιστατικό ασφαλείας: «Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου show υπήρχε ένα περιστατικό ασφαλείας που οδήγησε την ομάδα μας να επανεξετάσει το πώς να χειριστεί συναντήσεις με τους fan. Πρόκειται για ένα νέο tour με νέα μέρη κάθε βράδυ, δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο  και πρέπει να ακυρώσουμε το meet & greet. Προφανώς θα αποζημιώσουμε τους fan με επιστροφές ή αλλαγές με άλλα πακέτα VIP».

Κλείσιμο


Μάλιστα, ο Καναδός τραγουδιστής εξήγησε και ο ίδιος στο Instagram τους λόγους που TON οδήγησαν να πάρει αυτήν τη «δύσκολη απόφαση».

«Σας αγαπώ παιδιά… αλλά θα ακυρώσω όλα τα meet & greet.  Μου αρέσει να συναντάω αυτά τα εκπληκτικά άτομα, αλλά νιώθω στραγγισμένος στο τέλος των συναντήσεων και άλλες φορές γεμάτος  την πνευματική ενέργεια των άλλων ανθρώπων και καταλήγω να γίνομαι αναίσθητος και δυστυχισμένος. Θέλω να σας κάνω να γελάτε και να είστε χαρούμενοι, αλλά όχι εις βάρος μου, και όταν φεύγω από το meet & greet νιώθω πως είμαι ψυχικά και συναισθηματικά εξαντλημένος σαν να ήμουν σε κάποιο είδος της κατάθλιψης .. Η πίεση να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των ανθρώπων για το τι υποτίθεται πως είμαι είναι τόσο πολύ για μένα  για να πάρω τα πάντα στους ώμους μου. Δεν θέλω να απογοητεύσω κανέναν, αλλά προτιμώ να σκέφτομαι το άλμπουμ και τις συναυλίες μου. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο λυπάμαι, και εύχομαι να μην ήταν τόσο δύσκολο για μένα .. Και θέλω να μείνω με καθαρό μυαλό και στη συνέχεια να σας δώσω το καλύτερο θέαμα που έχετε δει ποτέ
».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης