Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα και μιλά για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα και μιλά για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

«Με φοβίζει η μοναξιά, δεν την αντέχω»

Κατερίνα Καινούργιου: Φωτογραφίζεται με τα εσώρουχα και μιλά για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο
Η Κατερίνα Καινούργιου, προετοιμάζεται για του Αγίου Βαλεντίνου πραγματοποιώντας μια αποκαλυπτική φωτογράφιση με ερωτικά εσώρουχα. Η παρουσιάστρια χαμογελά πονηρά στο φωτογραφικό φακό και στη συνέντευξή της μεταξύ άλλων μιλά για τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.  Τι αποκαλύπτει όμως για τη σχέση της μαζί του; Υπάρχει σενάριο επανασύνδεσης; Του έδωσε “δεύτερη ευκαιρία”; Και πώς είναι να ζει πια μόνη της;

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε στο Down Town.
 
Σε τι φάση βρίσκεσαι σήμερα προσωπικά;
 
Έπειτα από πάρα πολύ καιρό, μένω ξανά μόνη μου. Με φοβίζει η μοναξιά, δεν την αντέχω. Θέλω να περιποιούμαι τον σύντροφό μου και να κοιμόμαστε τα βράδια αγκαλιά. Δηλώνω «σχεσάκιας». Όλον αυτό τον καιρό που είμαι μόνη μου πήρα ένα μάθημα, να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή και την ιδιωτικότητά μου. Ζορίζομαι λίγο, αλλά είναι για καλό: να βρω ξανά τον εαυτό μου και τις ισορροπίες μου. Εξέθεσα τα προσωπικά μου χωρίς να φταίω, αλλά συγχρόνως δίνοντας εγώ το δικαίωμα κι αυτό έκανε κακό στη σχέση μου. Έπρεπε να μειώσω τις συνεντεύξεις για τον δεσμό μου και τις δηλώσεις για το πόσο ερωτευμένη ήμουν με τον Βασίλη (σ.σ.: αναφέρεται στον Β.Σταθοκωστόπουλο). Βιάστηκα να δηλώσω ότι είναι «ο άντρας της ζωής μου», παρουσίασα την εικόνα μιας γυναίκας που ήταν ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας και ξαφνικά βρέθηκα μόνη, αντιμετωπίζοντας δύσκολες καταστάσεις.

Κλείσιμο


Και οι κοινές σας φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα;
 
Ήταν μια συγκεκριμένη φωτογραφία που κρατούσα το DownTown στο αεροδρόμιο και δίπλα μου καθόταν ο Βασίλης. Ουσιαστικά τη φωτογραφία αυτή τράβηξε συνεπιβάτης μου στο αεροπλάνο που ταξίδευα. Μπορεί πράγματι να θέλω να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου. Αυτό όμως αφορά μόνο εμένα. Θα ήταν πολύ κουτό να βγω να πω «δίνω μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση μου με τον Βασίλη», γιατί μπορεί όλο αυτό να στραβώσει ξαφνικά. Αν βγω πάλι και πω ότι «δεν ισχύει ότι προσπαθούμε να είμαστε ξανά μαζί» το θεωρώ εξίσου κουτό, γιατί μας έχουν δει δημόσια με αυτό τον άνθρωπο. Προτιμώ λοιπόν στην παρούσα φάση της ζωής μου να μη μιλήσω καθόλου γι’ αυτό το θέμα μέχρι να έχω να ανακοινώσω επίσημα κάτι. Προφανώς και αυτή η «δεύτερη ευκαιρία» υφίσταται, αφού μας είδατε μαζί.
 
Ποιο ήταν το πιο πικρόχολο σχόλιο που άκουσες τότε;
 
Δεν είμαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα που έχει αλλάξει πράγματα στην εξωτερική της εμφάνιση. Ίσως όμως είμαι από τις λίγες που το παραδέχονται. Και άλλες διάσημες Ελληνίδες έχουν κάνει διορθωτικές επεμβάσεις, αλλά το κρατούν κρυφό. Προσωπικά προσέχω πολύ, ακόμη και μέσα από την εκπομπή μου, πώς θα εκφραστώ για μια γυναίκα που έχει αλλάξει την εμφάνισή της και έχει μπει στη διαδικασία να κάνει κάποιες διορθωτικές επεμβάσεις. Έχω υποστεί τον κανιβαλισμό γυναικών της τηλεόρασης που έχουν διορθώσει πάρα πολλά πράγματα πάνω τους και αυτό είναι κάτι που το θεωρώ χυδαίο και πρόστυχο.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης