Κατερίνα Γκαγκάκη: «Το διαζύγιο Μενεγάκη- Λάτσιου μου έκανε κακό»

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Το διαζύγιο Μενεγάκη- Λάτσιου μου έκανε κακό»

«Φήμες που δεν ίσχυαν δημιούργησαν θέμα στην προσωπική μου ζωή»

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Το διαζύγιο Μενεγάκη- Λάτσιου μου έκανε κακό»
Η Κατερίνα Γκαγκάκη άνοιξε την καρδιά της, σήμερα, στην εκπομπή της Τατιάνα Στεφανίδου στο Epsilon και μίλησε για όλα!  Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην περίοδο χωρισμού της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, καθώς τότε ακούγονταν έντονα φήμες πως εκείνη ήταν το τρίτο πρόσωπο. Φήμες που επηρέασαν αρνητικά τη ζωή της.  

«Τότε που υπήρξε μια μεγάλη συζήτηση για την προσωπική μου ζωή και φήμες που δεν ίσχυαν και μου δημιούργησαν θέμα στην προσωπική μου ζωή, τότε που ο Γιάννης Λάτσιος έπαιρνε διαζύγιο. Στην αρχή γέλαγα και μετά ξαφνικά βρέθηκα να χωρίζω εγώ. Ήμουν με έναν άνθρωπο που μια, δυο, τρεις, δεκαπέντε, σου λέει εντάξει… Ναι μου είχε κάνει κακό και θυμάμαι πως εσύ -αναφερόμενη στην Τατιάνα Στεφανίδου- βγήκες στην εκπομπή και είπες πως είμαι με έναν άνθρωπο σοβαρά και κοντεύω να παντρευτώ», δήλωσε η ίδια.

Τελικά, όπως την ρώτησε η παρουσιάστρια, παρηγόρησε εκείνη το Γιάννη Λάτσιο, ή εκείνος την ίδια;  «Πρέπει να σου πω ότι μάλλον παρηγόρησε εμένα γιατί μου προέκυψε αυτό λόγω του δικού του θέματος. Αισθανόταν πολύ άσχημα. Δεν κάναμε πολύ παρέα τότε, δεν είναι πολύ ανοιχτός. Στα προσωπικά του θέματα είναι πολύ κλειστός. Εμείς δεν είχαμε πάρει χαμπάρι για το διαζύγιο μέχρι τη μέρα που βγήκε η ανακοίνωση. Άμα θέλεις μπορείς να τα κρατήσεις τα πράγματα», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης