Γιάννης Μπέζος: «Δεν συμφωνώ με το να κάνουν παιδιά οι gay»

Γιάννης Μπέζος: «Δεν συμφωνώ με το να κάνουν παιδιά οι gay»

«Η φύση ορίζει πως το παιδί έχει μια μητέρα και έναν πατέρα»

Γιάννης Μπέζος: «Δεν συμφωνώ με το να κάνουν παιδιά οι gay»
Ο Γιάννης Μπέζος έχει υποδυθεί, στη μικρή οθόνη, τον ομοφυλόφιλο δυο φορές. Στους θρυλικούς «Απαράδεκτους» και φέτος στο σίριαλ του Alpha «Μη με σκας», το οποίο ωστόσο είχε πρόωρο τέλος, καθώς κόπηκε εξαιτίας των «χαμηλών πτήσεων» στην Agb. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν τα gay ζευγάρια πρέπει να αποκτούν παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

«Δεν συμφωνώ (σ.σ. με το μωρό μέσω παρένθετης), γιατί θεωρώ ότι η φύση ορίζει πως το παιδί έχει μια μητέρα και έναν πατέρα. Με τους οποίους ζει μαζί. Δεν το λέω συντηρητικά. Θεωρώ ότι μια τέτοια κίνηση δεν έχει νόημα, εκτός αν θέλει κάποιος να υιοθετήσει ένα παιδί που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Αυτό το βρίσκω θεμιτό. Το άλλο όχι», είπε χαρακτηριστικά στη Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη.

Όσον αφορά στο σύμφωνο συμβίωσης, ο ίδιος τόνισε: «Ο γάμος είναι ένα θέμα πιο πολύ νομικό. Το σύμφωνο συμβίωσης έχει νομικό χαρακτήρα και πρέπει να έχει. Εφόσον δυο άνθρωποι αποφασίζουν να μοιραστούν τη ζωή τους για πολλά χρόνια, πρέπει αυτό να έχει και έναν νομικό χαρακτήρα».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης