Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει πρώτη φορά για την τέταρτη εγκυμοσύνη της

Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει πρώτη φορά για την τέταρτη εγκυμοσύνη της

«Είδα εμένα να βγαίνω από την κλινική –ακόμα βλέπω αυτές τις φωτογραφίες γιατί δε θα χαθούν ποτέ- με κοιλιά πιο μεγάλη από ό,τι μπήκα»

Ελένη Μενεγάκη: Μιλάει πρώτη φορά για την τέταρτη εγκυμοσύνη της
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Βίκυ Καγιά, για μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Η Βίκυ μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και για την στιγμή που κράτησε στα χέρια της την κόρη της, Μπιάνκα.

Η Ελένη Μενεγάκη, μέσα από τη συνομιλία της με το μοντέλο, θυμήθηκε και εκείνη τη πρόσφατη γέννηση της τέταρτης κορούλας της μιλώντας, πρώτη φορά ανοιχτά, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε .

«Είδα εμένα να βγαίνω από την κλινική –ακόμα βλέπω αυτές τις φωτογραφίες γιατί δε θα χαθούν ποτέ- με κοιλιά πιο μεγάλη από ό,τι μπήκα. Αφού ρωτούσα τον Σταματίου μήπως μου έβαλες κάτι άλλο μέσα; Ήμουν ευτυχισμένη όμως και ακόμα είμαι! Αυτή περίμενε αργότερα να γεννήσει, εγώ περίμενα νωρίτερα, το δικό μου δεν ήθελε να κατέβει, το δικό της πάλι βιαζόταν να βγει», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη.

Κλείσιμο
Από την άλλη, όταν η Βίκυ Καγιά βγήκε από το μαιευτήριο είχε επίπεδη κοιλιά, γεγονός που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να ζηλέψει και να της ζητήσει… εξηγήσεις. Τότε, η ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop επεσήμανε: «Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί η κοιλιά μου ήταν πλάκα όταν βγήκα από το μαιευτήριο. Πονάει λίγο η καισαρική».

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης