Καλομοίρα: Ευτυχισμένες στιγμές μετά τη νοσηλεία του μικρού Δημήτρη

Καλομοίρα: Ευτυχισμένες στιγμές μετά τη νοσηλεία του μικρού Δημήτρη

Όπως είχε γράψει η Καλομοίρα στο blog της, το αγοράκι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δυο εβδομάδες καθώς διαγνώσθηκε με την μυασθένεια Gravis

Καλομοίρα: Ευτυχισμένες στιγμές μετά τη νοσηλεία του μικρού Δημήτρη
Σε παιδική χαρά στην Ουάσιγκτον μαζί με τα δίδυμα, «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός την Καλομοίρα και τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της τραγουδίστριας για το πρόβλημα υγείας του μικρού Δημήτρη.



Κλείσιμο
Όπως είχε γράψει η Καλομοίρα στο blog της, το αγοράκι χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δυο εβδομάδες καθώς διαγνώσθηκε με την μυασθένεια Gravis.

Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το «Hello» η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της παίζουν με τα αγοράκια στην αγαπημένη τους παιδική χαρά. Η οικογένεια είναι και πάλι ευτυχισμένη. Ωστόσο πίσω από τα γέλια το ζευγάρι δίνει το δικό του αγώνα.



«Εύχομαι κανένας γονιός να μην ζήσει κάτι τέτοιο. Αυτές τις στιγμές συνειδητοποιείς πόσο σημαντικό πράγμα είναι η υγεία μας. Εύχομαι να βρεθούν θεραπείες για όλες τις ασθένειές και να μας φυλά ο Θεός. Νιώθουμε ευγνώμονες που ο Δημήτρης πηγαίνει καλύτερα κι αισθανόμαστε έτοιμοι για αυτό το νέο ταξίδι στις ζωές μας», είχε γράψει μεταξύ άλλων η Kαλομοίρα και οι ευχές του κόσμου έπεσαν «βροχή».




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης