Αυτή θα είναι η ομάδα της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το πρωινό του Mega

Αυτή θα είναι η ομάδα της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το πρωινό του Mega

Πυρετώδεις οι ετοιμασίες για το νέο πρωινό  

Αυτή θα είναι η ομάδα της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το πρωινό του Mega
Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά σε λίγο καιρό και οι εκπομπές η μία μετά την άλλη ετοιμάζονται για να βγουν άρτιες και ανανεωμένες στους δέκτες των τηλεθεατών. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το νέο πρωινό εγχείρημα του Mega, στη ζώνη της ψυχαγωγίας, με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ομάδα που θα την πλαισιώνει μπροστά από τις κάμερες έχει ήδη κλείσει και εκτός απροόπτου μαζί της θα είναι ο τραγουδιστής Κώστας Μαρτάκης, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Χαρισόπουλος και η Ιλένια Ουίλιαμς, την οποία πέρυσι βλέπαμε στην εκπομπή Μία της Τατιάνας Στεφανίδου. 



Κλείσιμο





Την ενότητα της μαγειρικής θα αναλάβει, σύμφωνα πάντα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η Ρένα της Φτελιάς. 



Πρόσφατα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα και είχε δηλώσει ενθουσιασμένη ενώ υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό. 

«Οπωσδήποτε θα υπάρχουν στην εκπομπή όλες αυτές οι ενότητες που ξέρουμε κι έχουμε συνηθίσει σε ένα πρωινό πρόγραμμα, αλλά θα υπάρχουν και άλλα πράγματα καινούργια. Θα γίνονται μέσα από τη δική μας τη ματιά και με ένα δικό μας τρόπο. Είναι σίγουρο ότι είναι μια πολύ ανταγωνιστική ζώνη, αλλά σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι τώρα θέλω να καταναλώσω όλη μου την ενέργεια στο να στηθεί η εκπομπή όσο το δυνατό πιο καλά», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Happy Day», του Alpha.  


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης