Γνωρίστε την εκρηκτική γυμνάστρια που τιμά τα ήθη της Σαουδικής Αραβίας

Γνωρίστε την εκρηκτική γυμνάστρια που τιμά τα ήθη της Σαουδικής Αραβίας

«Είμαι χριστιανή, αλλά όλες οι κοπέλες ανεξαρτήτως θρησκείας πρέπει να φοράνε την αμπάγια στην Τζέντα. Εγώ τη φοράω από την ηλικία των πέντε ετών».

Γνωρίστε την εκρηκτική γυμνάστρια που τιμά τα ήθη της Σαουδικής Αραβίας
Η Αντζέλικα Γιασεμή, έχει να υπερηφανεύεται για την καταγωγή της, καθώς έχει μεγαλώσει στη Σαουδική Αραβία και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Τζέντα. 



Η Αντζέλικα, φωτομοντέλο και γυμνάστρια στο επάγγελμα, μεγάλωσε με τα ήθη και τις παραδόσεις της Σαουδικής Αραβίας, που θέλουν τις γυναίκες να φοράνε την παραδοσιακή αμπάγια για να μην προκαλούν τα αρσενικά με το σώμα τους. 

Η αμπάγια, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι το παρακάτω μαύρο φαρδύ ρούχο, το οποίο καλύπτει το σώμα της γυναίκας μέχρι τον αστράγαλο. Για τις γυναίκες ξένης υπηκοότητας που επισκέπτονται ή εργάζονται στη χώρα η αμπάγια είναι υποχρεωτική, αλλά όχι η μαντήλα. 
Κλείσιμο



Μιλώντας στο protothema.gr, η εκρηκτική καλλονή, η οποία μένει στην Αθήνα, δηλώνει πως ακόμα και τώρα, όταν επισκέπτεται τον τόπο των παιδικών της χρόνων, η αμπάγια είναι το πρώτο πράγμα που θα βάλει στη βαλίτσα της. 



«Είμαι Ελληνίδα και χριστιανή, αλλά όλες οι κοπέλες ανεξαρτήτως θρησκείας πρέπει να φοράνε την αμπάγια στη Τζέντα. Εγώ τη φοράω από την ηλικία των πέντε ετών. Θεωρώ πως η κάθε χώρα έχει τις παραδόσεις της και θα πρέπει να τις σεβόμαστε. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Ακόμα και σήμερα που πάω πιο σπάνια, την αμπάγια θα τη φορέσω». 





Η Αντζέλικα, έχει σπουδάσει στη γυμναστική ακαδημία της πόλης και όπως λέει ο αθλητισμός είναι η μεγάλη της αγάπη. Όμως, το όμορφο εξωτικό πρόσωπο της και το καλλίγραμμο σώμα της δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τον χώρο της μόδας! Η Αντζέλικα είναι και φωτομοντέλο και συχνά δέχεται προτάσεις για φωτογραφίσεις μόδας. 





« Η λατρεία μου είναι ο αθλητισμός. Διδάσκω TRX, crossfit, spinning και φυσικά κάνω και personal σε ένα χώρο που έχω με την ομάδα μου στο Ολυμπιακό στάδιο. Θέλω να καταλάβουν, κυρίως οι νέοι άνθρωποι, πως ο αθλητισμός πρέπει να γίνει μέρος της ζωής τους. Όχι μόνο για το σώμα τους, αλλά για τη ψυχή τους και την υγεία τους. Νους υγιείς εν σώματι υγιεί, έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες και αυτό είναι το μότο μου».














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης