Πανικός στην συναυλία του Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου

Πανικός στην συναυλία του Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου

Δεκάδες πυροτεχνήματα την ώρα που εμφανίστηκε στη σκηνή, η οποία βρισκόταν μέσα στη θάλασσα - Παρούσα και η Λίντσεϊ Λόχαν, μεταξύ δεκάδων επωνύμων και... χιλιάδων ανωνύμων

Πανικός στην συναυλία του Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου
Μια αξέχαστη βραδιά, κάτω από το φως της πανσελήνου, χάρισε στο κοινό του ο Αντώνης Ρέμος. 

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης έδωσε την ετήσια συναυλία του στο Nammos και γνώρισε την αποθέωση από τους θαυμαστές του ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες του. Μαζί του εμφανίστηκε και ο Dany Brillant αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Η σκηνή πάνω στην οποία ο Αντώνης Ρέμος τα έδωσε όλα βρισκόταν μέσα στην θάλασσα, ενώ όταν έκανε την εμφάνισή του, ακολούθησε πανικός από τα χειροκροτήματα και δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον μυκονιάτικο ουρανό κάνοντας την νύχτα μέρα. 

Κλείσιμο


Οσο για το ποιοι celebrities βρέθηκαν στην συναυλία; Ανάμεσα στους θεατές ήταν η Λίντσεϋ Λόχαν που έτρεχε για να αποφύγει τις κάμερες και τους παπαράτσι. Με τις μελωδίες του Αντώνη Ρέμου διασκέδασαν μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου, η Κατερίνα Τοπούζογλου, η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Γιώργος Σατσίδης, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του Mykonos Libve Tv και στην Ελίζαμπεθ Ελέτσι. 



Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί Έλληνες της Αμερικής ταξίδεψαν από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για να ακούσουν live τον Ρέμο. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον ακούραστο καλλιτέχνη να κρατάει αμείωτο το κέφι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης