Έκλεψαν το πολυτελές τζιπ του Γιώργου Σαμαρά

Έκλεψαν το πολυτελές τζιπ του Γιώργου Σαμαρά

Ήδη από την ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου

Έκλεψαν το πολυτελές τζιπ του Γιώργου Σαμαρά
Δεν μπορούσε να το πιστέψει ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σαμαράς, όταν διαπίστωσε ότι το πολυτελές τζιπ του είχε «κάνει φτερά» έξω από ξενοδοχείο στην παραλιακή λεωφόρο.

Ο Γιώργος Σαμαράς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του, ένα πολυτελές τζιπ μάρκας Rage Rover, σε υπαίθριο πάρκινγκ. Το πρωί που πήγε να το πάρει ανακάλυψε ότι έλειπε από τη θέση του.

Κλείσιμο


Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου και η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες την κλοπή του αυτοκινήτου την διέπραξαν επαγγελματίες του είδους γιατί κατάφεραν να απενεργοποιήσουν το σύστημα δορυφορικού εντοπισμού που διαθέτει το τζιπ.

Ήδη από την ΕΛ.ΑΣ πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου, ενώ από την πλευρά της Ασφάλειας συγκεντρώνονται πληροφορίες από τον υπόκοσμο για το ποια σπείρα θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιήσει μια τόσο υψηλού ρίσκου κλοπή και κυρίως με ιδιαίτερα εξελιγμένα μέσα.

Ωστόσο εκφράζονται φόβοι το τζιπ να βρίσκεται ήδη σε κάποια αποθήκη με σκοπό να το διαλύσουν και να πάρουν τα ανταλλακτικά ή ακόμα μπορεί και να του αλλάξουν χρώμα και αριθμό πλαισίου, να εκδώσουν νέα άδεια και να το πουλήσουν σε ανυποψίαστο πελάτη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης