Μετά τη δημόσια διαπόμπευση ο Χρήστος Θηβαίος ζήτησε συγγνώμη...

Μετά τη δημόσια διαπόμπευση ο Χρήστος Θηβαίος ζήτησε συγγνώμη...

Μετά τη συνέντευξή του που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις σε βάρος του

Μετά τη δημόσια διαπόμπευση ο Χρήστος Θηβαίος ζήτησε συγγνώμη...
Συγγνώμη «... από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση», ζήτησε με ανάρτησή του στο Facebook ο Χρήστος Θηβαίος. Ο γνωστός τραγουδοποιός προκάλεσε πολλές αντιδράσεις μετά τα όσα ανέφερε περί νέων που βαριούνται να εργαστούν και όχι μόνο. 

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook: 

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση. 

Κλείσιμο
Επίσης πιστεύω ότι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν από τις πολιτικές που ασκήθηκαν, κυρίως τα τελευταία χρόνια, δημιουργήσαν τεράστιο πρόβλημα ανεργίας στους νέους ανθρώπους. Πέρα από κάθε αμφιβολία. 

Πρόθεση μου ήταν να καυτηριάσω την «αριστοκρατική» αντίληψη που υπάρχει σχετικά με την εργασία, σε κάποια μειοψηφία της νεολαίας, και γι” αυτό υπερέβαλα. Ξέρω ότι, μπροστά στις δοκιμασίες που περνάει η μεγάλη πλειοψηφία των νέων, αυτό είναι τουλάχιστον δευτερεύον. 

Γι’ αυτό θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη και από όσους είχαν την ατυχία να ακούσουν τη συνέντευξη και ένιωσαν οργή και απογοήτευση. 
Θα προσπαθήσω στο μέλλον να είμαι προσεκτικότερος όταν εκφέρω δημόσιο λόγο. 

Με εκτίμηση 
Χρήστος Θηβαίος». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης