Σμαράγδα Καρύδη: «Ζηλεύω φουλ τις σχέσεις μου»

Σμαράγδα Καρύδη: «Ζηλεύω φουλ τις σχέσεις μου»

H πρωταγωνίστρια της «Εθνικής Ελλάδος» παράδεχτηκε ότι ζηλεύει πολύ στις σχέσεις της, αλλά μόνο όταν υπάρχει λόγος!

Σμαράγδα Καρύδη: «Ζηλεύω φουλ τις σχέσεις μου»
Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Σμαράγδα Καρύδη, μίλησε για τις σχέσεις της με τους ανθρώπους και παράδεχτηκε ότι στο ερωτικό κομμάτι, ζηλεύει πολύ, αλλά μόνο όταν υπάρχει λόγος.

«Κάνω εύκολα σχέσεις με τους ανθρώπους, τους βάζω στη ζωή μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτική, αλλά αν δεν γνωρίζω κάποιον δεν ξέρω πώς να πιάσω κουβέντα και τι να πω…Με όσους είμαι φίλη ακόμα, φάνηκε από την αρχή ότι θα δέναμε – τα βλέμματά μας, οι πλάκες, η επαφή, η συνεννόηση…Καταλαβαίνω εύκολα ποιος έρχεται για να μείνει στη ζωή μου και ποιος δεν είναι για πολλά - πολλά. Γκομενικά τώρα, δεν έκανα επιπόλαιες σχέσεις, αλλά δεν κατέληξαν όλα σε μακροχρόνιες σχέσεις. Κάποιες ήταν για λίγο…Γιατί δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί καθετί», δήλωσε στο Όμικρον, η ηθοποιός.

Στο αίσθημα της ζήλειας, αναφέρθηκε η Σμαράγδα Καρύδη, σε άλλο σημείο της συνέντευξης της:  «Ζηλεύω φουλ στις σχέσεις μου… Είναι πολύ βασανιστικό για μένα. Κοίτα, δεν φθονώ τον άλλον, ούτε είμαι καμιά τρελή που ζηλεύει ακόμα και τον ήλιο που βγαίνει το πρωί. Καμία σχέση. Ζηλεύω όταν υπάρχει λόγος. Και θα κάνω και σκηνή. Αλλά είναι βασανιστικό, ρε παιδί μου, γιατί σπάω τα νεύρα του άλλου και χαλάω την ψυχολογία μου. Θα ήθελα, ας πούμε, αυτό το αίσθημα να μην το έχω καθόλου». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης