H απίστευτη μεταμόρφωση του Σταμάτη Γαρδέλη

H απίστευτη μεταμόρφωση του Σταμάτη Γαρδέλη

Δείτε τη φωτογραφία!

H απίστευτη μεταμόρφωση του Σταμάτη Γαρδέλη
Ο Σταμάτης Γαρδέλης, ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της δεκαετίας του 80', που υπήρξε είδωλο για εκατοντάδες κορίτσια, ανέβασε μία φωτογραφία του, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, στην οποία είναι αγνώριστος. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία, ο ηθοποιός ξύρισε το κεφάλι του, πιθανόν για κάποιο νέο ρόλο.



Κλείσιμο
Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Σταμάτης Γαρδέλης αναφέρθηκε στις ταινίες της δεκαετίες του 80' και στο πόσο αυτές, ήταν έξω από την ψυχολογία του: «Αν τύχει καμιά φορά να πέσω σε μια ταινία μου, τη χαζεύω και θυμάμαι κανένα παρασκήνιο. Θυμάμαι κάτι εξονυχιστικές λεπτομέρειες όμως. Είδα τυχαία το 'Έλα να Αγαπηθούμε Ντάρλινγκ' και θυμήθηκα ένα βράδυ που περάσαμε στο Λαγονήσι. Βλέπω και κάποια στοιχεία στην υποκριτική, το πόσο άγουρα ήταν τότε, τους ρόλους που με δυσκόλευαν. Υπήρχαν ατάκες που δεν έβγαιναν απ' τη δική μου ψυχολογία και συμπεριφορά. Ήμαστε σε μια πισίνα με τη Σοφία (σ.σ. Αλιμπέρτη), φοράμε άσπρα και οι δύο, κι εγώ κρατούσα τα παπούτσια μου στο χέρι. Τέλος πάντων, μου κάνει μια εξομολόγηση για ένα αγόρι που της αρέσει κι απ' τα λεγόμενά της προκύπτει ότι μιλάει για μένα, κι εγώ της λέω ανακουφισμένος “Ε, πες το ρε κορίτσι μου!”. Ε, αυτό το "Πες το ρε κορίτσι μου!” δεν μπορούσα να το πω με τίποτα. Αυτός ο μάγκικος τόνος ήταν πολύ ακραίος για μένα'», δήλωσε στο Oneman.

 Σε άλλο σημείο της συνέντευξης είχε πει: «"Αυτά τα 'δικέ μου', 'να πούμε', 'τη βρήκαμε', 'μας την πέσανε', 'καράφλιασα', τα υιοθετήσαμε από τη φρασεολογία της εποχής. Δεν τα χρησιμοποιούσα στην καθημερινότητά μου, όχι”»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης