Άντζελα Δημητρίου: Μιλά για την ηλικία και τη μάχη της με τον τζόγο

Άντζελα Δημητρίου: Μιλά για την ηλικία και τη μάχη της με τον τζόγο

«Το μεγάλο λάθος μου είναι ότι κάποια στιγμή είχα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα με τον τζόγο. Παρασύρθηκα από έναν άνθρωπο. Ο τζόγος είναι σαν ναρκωτικό» εξομολογείται 

Άντζελα Δημητρίου: Μιλά για την ηλικία και τη μάχη της με τον τζόγο
Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα για τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής της, το πάθος της με το τζόγο, τα χρήματα που έχασε, για την κόρη της αλλά και τον γιο της που έχει να τον δει τρία ολόκληρα χρόνια.



Κλείσιμο

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η τραγουδίστρια. 

-Ποιο ήταν το κυριότερο; (λάθος)

Το μεγάλο λάθος μου είναι ότι κάποια στιγμή είχα μπλέξει πάρα πολύ άσχημα με τον τζόγο. Παρασύρθηκα από έναν άνθρωπο. Ο τζόγος είναι σαν ναρκωτικό, από τα πιο σκληρά μάλιστα.
 
-Έχασες το σπίτι σου από το τζόγο;

 Όχι. Στον τζόγο έχασα την ηρεμία μου, την προσωπικότητα μου και φυσικά τον κόπο μου. Γι' αυτό και θέλω να συμβουλεύσω όσους ασχολούνται με τον τζόγο να το κόψουν. Εδώ και τρία χρόνια έχω σταματήσει. Δεν το πιστεύει κανένας. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα «Τι κάνεις; Έχεις πετάξει τον εαυτό σου σε ένα χώρο κλειστό, μέσα στην κάπνα, τη βρωμιά, στον κάθε τρελαμένο... Εσύ, μια τόσο δυνατή γυναίκα που ό,τι κατάφερες το έκανες με την αξία της φωνής σου, χωρίς να έχεις καν σπουδάσει, χωρίς καν να ξέρεις τι εστί μουσική». Αν με βάλεις σε ένα πιάνο και με ρωτήσεις τι νότα είναι αυτή, δεν ξέρω να σου απαντήσω.




-Πόσα χρήματα έχασες;

Αρκετά

- Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ;

Λιγότερα. Δεν κοιτώ τα λεφτά, όσο τι έχασα από τη ζωή μου.Είχα καβγάδες με το παιδί μου, με τους δικούς μου ανθρώπους.

-Δεν σε πειράζει να λες την ηλικία σου;

Γιατί να μην την πω; Δεν έχω κανένα πρόβλημα.Είμαι γεννημένη το 1954. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Ό,τι ήταν να ζήσω, το έχω ζήσει. Είμαι 61. Και; Φαίνομαι; Μου αρέσει. Πού τους πείραξε λοιπόν; Τους ενοχλώ όμως. Σου λένε "Δεν μπορεί ! Δεν γίνεται. Είναι αλώβητη. Δεν παθαίνει τίποτα". Καλά κάνω. Δικαίωμά μου είναι. Αν μπορούν, ας το κάνουν και εκείνοι.Εγώ, έχω τη δύναμη να το κάνω. Έχω μαλώσει με τον χρόνο. Δεν θα μεγαλώσω άλλο. Θα μείνω εκεί. Τι τους νοιάζει;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης