Η Αραβανή ποστάρει «selfie» με φόντο κότερα και η Συνατσάκη την... κράζει

Η Αραβανή ποστάρει «selfie» με φόντο κότερα και η Συνατσάκη την... κράζει

«#sea#sun#kotera #istioploika/ καμιά φορά δεν χρειάζεται να ποστάρουμε κάτι σώνει και ντε. Δεν είναι ΑΛΛΗ μια Κυριακη», γράφει η παρουσιάστρια για το πρώην μοντέλο

Η Αραβανή ποστάρει «selfie» με φόντο κότερα και η Συνατσάκη την... κράζει
Φανερά ενοχλημένη φαίνεται πως είναι με την Ευαγγελία Αραβανή η Μαίρη Συνατσάκη γιατί εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων στην Ελλάδα το πρώην μοντέλο ανάρτησε μία φωτογραφία στο διαδίκτυο που η παρουσιάστρια θεώρησε πως είναι ιδιαίτερα προκλητική.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ευαγγελία Αραβανή τράβηξε μία «selfie»  με φόντο την θάλασσα και κάποια ιστιοπλοϊκά σκάφη σημειώνοντας: «Καλή Κυριακή σε όλους!!! Η Ελλάδα είναι πλούσια από μόνη της....και αυτό δεν μπορεί να μας το πάρει κανένας #sea#sun#bluesky #hope».

Καλή Κυριακή σε όλους!!! Η Ελλάδα είναι πλούσια από μόνη της....και αυτό δεν μπορεί να μας το πάρει κανένας💗🙏💙 #sea#sun#bluesky #hope

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani) στις


Κλείσιμο
  Η Μαίρη Συνατσάκη ωστόσο δεν κρατήθηκε και αναδημοσίευσε την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό φανερά εκνευρισμένη με το πρώην μοντέλο που αποφάσισε να ποστάρει το εν λόγω στιγμιότυπο μία ημέρα ημέρα που αρκετοί Έλληνες δεν βρίσκονται στις παραλίες αλλά στις ουρές των ΑΤΜ. 

 «#sea#sun#kotera #istioploika/ καμιά φορά δεν χρειάζεται να ποστάρουμε κάτι σώνει και ντε. Δεν είναι ΑΛΛΗ μια Κυριακή», σημείωσε η Μαίρη Συνατσάκη στην λεζάντα της φωτογραφίας. 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης