Κάτια Ζυγούλη για Madwalk: Το πρόβλημα, οι κριτικές και η έκπληξη του Σάκη

Κάτια Ζυγούλη για Madwalk: Το πρόβλημα, οι κριτικές και η έκπληξη του Σάκη

«Ήταν μια πολύ δημιουργική διαδικασία. Ήταν δύσκολα, αλλά πια είναι το τελευταίο που θυμάμαι»

Κάτια Ζυγούλη για Madwalk: Το πρόβλημα, οι κριτικές και η έκπληξη του Σάκη
Συνέντευξη στο περιοδικό «InStyle» παραχώρησε η Κάτια Ζυγούλη και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της από την παρουσίαση των Madwalk. Αναφέρθηκε για την ίωση που κόλλησε εκείνη την περίοδο και πως το αντιμετώπισε τις κριτικές που άκουσε αλλά και την έκπληξη που της έκανε ο σύντροφος της Σάκης Ρουβάς.

Συγκεκριμένα είπε:  
«Ήταν μια πολύ δημιουργική διαδικασία. Ήταν δύσκολα, αλλά πια είναι το τελευταίο που θυμάμαι. Στην αρχή έλεγα "γιατί να συμβεί τώρα αυτό;". Το πήγα "μεταφυσικά", μήπως το προκάλεσα εγώ από το άγχος μου. Όμως ούτε με φάρμακα, ούτε με τεχνικές, ούτε με διαλογισμό δεν μπορούσα να το ξεπεράσω. Έτσι, είπα "πάω να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ". Έκανα πολλές ώρες φωνητικές ασκήσεις μήπως ανοίξει λίγο η φωνή μου και, ευτυχώς, γιατί χωρίς αυτό δεν θα μπορούσα να πω ούτε "καλησπέρα, καλώς ήρθατε"».

Για τις κριτικές που άκουσε δήλωσε : «Έχω την τάση να κλείνω τα αυτιά μου σε αρνητικά σχόλια. Τα καλά σχόλια θα τα λάβω υπόψη μόνο από πολύ κοντινούς μου, που ξέρω πως δεν θα τα πουν χωρίς να τα πιστεύουν. Στα αρνητικά, πάλι, δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία, εκτός αν προέρχονται από κάποιον ειδικό και βασίζονται σε μια καλοπροαίρετη κριτική. Εγώ, πάντως, το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, μάλιστα αυτό που κλήθηκα να κάνω με απελευθέρωσε σε κάποια σημεία που οι δικές μου ανασφάλειες μου δημιουργούσαν αναστολές».
 
Ενώ για την έκπληξη του Σάκη Ρουβά είπε : «Ο Σάκης ήρθε στο καμαρίνι από νωρίς και κάθισε μαζί μου μέχρι το τέλος, για συμπαράσταση και ενθάρρυνση. Δεν το περίμενα. Ήταν έκπληξη»
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης