Τηλεθεάσεις 2014-2015: Πρώτη στις ενημερωτικές εκπομπές η «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ

Τηλεθεάσεις 2014-2015: Πρώτη στις ενημερωτικές εκπομπές η «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ

Πρώτη και με διαφορά, στη σεζόν που μόλις έφυγε

Τηλεθεάσεις 2014-2015: Πρώτη στις ενημερωτικές εκπομπές η «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ
Η τηλεοπτική σεζόν έχει φτάσει στο τέλος της και τα κανάλια ήδη κάνουν τον απολογισμό τους, μετράνε τα κουκιά της τηλεθέασης και σχεδιάζουν τη νέα τηλεοπτική χρονιά.   

Αδιαμφισβήτητα η σεζόν 2014-2015 είχε έντονη πολιτική και οικονομική επικαιρότητα και τα κανάλια έριξαν κατά κάποιο τρόπο το βάρος τους στην ενημέρωση και φυσικά στα κοινωνικά θέματα.

Όπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα της Nielsen, πρώτη και με διαφορά, στη σεζόν που μόλις έφυγε, έρχεται η εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ. 
Κλείσιμο

Οι έρευνες κυρίως γύρω από κοινωνικά προβλήματα: «Οι άστεγοι της διπλανής πόρτας», «Μεταμοσχεύσεις», «AIDS», αλλά και αμιγώς πολιτικά θέματα, όπως «Οι σπατάλες του Ελληνικού Δημοσίου», έφεραν την εκπομπή πρώτη στην προτίμηση των τηλεθεατών. 



Ο Νίκος Χατζηνικολάου φαίνεται να επιβραβεύεται, στη δεύτερη θέση, από το τηλεοπτικό κοινό. Οι θεατές του είναι κατά μέσο όρο 442.000 το λεπτό. Πολύ χαμηλότερα  έρχεται η εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή», η οποία προβάλλεται την ίδια μέρα, ίδια ώρα, σε ευθύ ανταγωνισμό. Η φετινή σεζόν ήταν πραγματική πανωλεθρία για την τηλεθέαση μίας από τις παλαιότερες εκπομπές του Mega. 

Την εξισορρόπηση φαίνεται ότι επεδίωξε το Mega με το λανσάρισμα μιας νέας ενημερωτικής εκπομπής, με παρουσιαστές τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Όλγα Τρέμη, με όχι πολύ καλύτερα αποτελέσματα.

Αντίθετα, πολύ καλές επιδόσεις τηλεθέασης είχε η εκπομπή «360 μοίρες» της Σοφίας Παπαϊωάννου από τον Alpha. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης