Ηλίας Βρεττος - Φελίσια Λαπάτη: Ερωτευμένοι στη Μύκονο

Ηλίας Βρεττος - Φελίσια Λαπάτη: Ερωτευμένοι στη Μύκονο

Πλέον είναι κάθε μέρα μαζί

Ηλίας Βρεττος - Φελίσια Λαπάτη: Ερωτευμένοι στη Μύκονο
Mέχρι στιγμής ο Ηλίας Βρεττός και το νεαρό μοντέλο, Φελίσια Λαπάτη, δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ζευγάρι, όμως συνεχίζουν τις κοινές τους εμφανίσεις. Οι δυο τους, που βγαίνουν μαζί από τον περασμένο Φεβρουάριο, απαθανατίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στις πρώτες κοινές διακοπές τους στο Νησί των Ανέμων. «Σαν τη Μύκονο τον Μάιο δεν έχει» σχολίασε μέσω Instagram o Ηλίας Βρεττός την Τετάρτη 27 Μαΐου. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο φακός του ΟΚ! τον εντόπισε μαζί με τη Φελίσια Λαπάτη στην Ψαρού.

Πηγή αποκαλύπτει στο περιοδικό: «Έφτασαν γύρω στις 13.30 μαζί με φίλους τους και παρέμειναν περίπου τέσσερις ώρες. Ο Ηλίας και η Φελίσια δεν απομακρύνθηκαν στιγμή ο ένας από τον άλλον. Έμπαιναν συνέχεια μαζί στη θάλασσα, ενώ λίγο πριν αναχωρήσουν, έπαιξαν ρακέτες στην άμμο».

Κλείσιμο


Το επόμενο πρωί ο τραγουδιστής βρέθηκε στην παραλία Παράγκα, «ενώ αργότερα μαζί με τη Φελίσια και παρέα φίλων τους πήγαν για φαγητό στο Pasaji στον Ορνό, όπου παρέμειναν έως αργά το απόγευμα». 

Μάλιστα ο τραγουδιστης ανεβασε μια φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Instagram και σχολίασε με νόημα «Και η νύχτα πέφτει στον Ορνό... Μεγάλη βραδιά ξεκινάει».









Μάλιστα, η κάμερα του Μyconos Live Tv τους πέτυχε σε παραλία του νησιού να κάνουν το μπάνιο τους και να παίζουν ρακέτες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης