Παολίνα Διαμαντούλη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: «Η Μύκονος δεν είναι Ελλάδα»

Παολίνα Διαμαντούλη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: «Η Μύκονος δεν είναι Ελλάδα»

Τι είπε για το μόντελινγκ, τον χορό και το αγαπημένο της νησί τη Μύκονο

Παολίνα Διαμαντούλη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: «Η Μύκονος δεν είναι Ελλάδα»
Το μοντέλο Παολίνα Διαμαντούλη ήταν χθες καλεσμένη στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» και μίλησε για το αγαπημένο της νησί τη Μύκονο, το μαγαζί του πατέρας της «Καλούα», τη μεγάλη της «καψούρα» τον χορό αλλά και το μόντελινγκ.

Συγκεκριμένα είπε: «Μου άρεσε πάρα πολύ από μικρή το μόντελιγκ, πάντα ντυνόμουν και φωτογραφιζόμουν, είχα αυτό το ψώνιο. Ο αδελφός μου ασχολείται με την επιχείρηση του μπαμπά, το Καλούα στη Μύκονο. Δεν μας έχει πιάσει η κρίση, κάθε χρόνο και καλύτερα είναι στο νησί. Η Μύκονος δεν είναι Ελλάδα! Έχουμε πολλούς ξένους που πραγματικά βοηθάνε πολύ το νησί. Οι Άραβες και οι Γάλλοι αφήνουν πολλά λεφτά. Από πολύ μικρή ασχολήθηκα με το μαγαζί, σέρβις, υποδοχή, δημόσιες σχέσεις».

Και συνέχισε: «Μου αρέσει πολύ το μόντελιγκ, τρελαίνομαι. Έχω πάει στην Νέα Υόρκη, έκανα φωτογραφίσεις για καταλόγους. Είμαι μισή Πολωνέζα και της μοιάζω πολύ της μητέρας μου και όλοι λένε ότι έχω κάτι εξωτικό. Αυτός ο χρόνος ήταν καλός για εμένα, δούλεψα πολύ. Γνώρισε στο Καλούα και την Ντούτσεν Κρος, άγγελο της Victoria s Secret, είναι χαμηλών τόνων. Αυτή μου είπε να ασχοληθώ με το μόντελιγκ. Έχω δει την Σακίρα, είναι πολύ όμορφη, είναι λίγο κοντούλα. Ήθελα να γίνω χορογράφος, είχα πάει στο Λονδίνο, αλλά γύρισα Ελλάδα, δεν ήθελα να ξαναπάω πίσω. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, χορεύω, είναι η καψούρα μου».

Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης