Γιάννης Καλλιάνος: Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ που βγήκε στο τραγούδι!

Γιάννης Καλλιάνος: Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ που βγήκε στο τραγούδι!

Εξηγεί για πρώτη φορά τους λόγους που άφησε τις προβλέψεις για τον καιρό και… έπιασε μικρόφωνο

Γιάννης Καλλιάνος: Ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ που βγήκε στο τραγούδι!
Γεννημένος στη Αθήνα με καταγωγή από το Δρέπανο Αργολίδας ο 36χρονος Γιάννης Καλλιάνος ο γνωστός μετεωρολόγος της ΕΡΤ φαίνεται να κατάφερε μέσα σε μία νύχτα να γίνει το απόλυτο talk of town.

Αιτία; Οχι μία δυσάρεστη ή μη ακριβής πρόβλεψη καιρού -καθώς εκείνος θεωρείται ένας πολύ έγκυρος επιστήμονας ερωτευμένος με τη δουλειά του την οποία υπηρετεί με συνέπεια εδώ και περίπου 7 χρόνια - αλλά μία περίεργη απόφασή του να αφήσει προσωρινά το studio και τα βαρομετρικά συστήματα και… να πιάσει μικρόφωνο!

Ο Γιάννης για πρώτη φορά εξηγεί πως όλο αυτό που συνέβη με απίστευτα σχόλια ευτυχώς στην πλειονότητα θετικά δεν το άγγιξαν διότι πολύ απλά ο ίδιος τα έχει αφενός βρει με τον εαυτό του και αφετέρου δε σκοπεύει να κάνει καριέρα στο πάλκο αφού η βασική του δουλειά με την οποία δηλώνει ερωτευμένος είναι η πρόγνωση και η παρουσίαση του καιρού.

Κλείσιμο
Η εμφάνισή του μαθηματικού – μετεωρολόγου που βρέθηκε από τα έδρανα του Πανεπιστημίου Πατρών στα τηλεοπτικά πλατό και από κει για μία εμφάνιση σε μουσική σκηνή ήταν απλά κάτι που ήθελε πολύ αλλά που μάλλον δε θα αποτελέσει επαγγελματική του επιλογή.




«Το μισό Ραδιομέγαρο ήταν εκεί και βέβαια υπάρχουν άνθρωποι που με ξέρανε από την τηλεόραση ως μετεωρολόγο και δεν νομίζω ότι τους ενόχλησε καθόλου το ότι με βλέπανε στη σκηνή να τραγουδάω. Τους έβγαλα μάλλον μία διαφορετική πτυχή της προσωπικότητάς μου που μάλλον άρεσε θα έλεγα. Κάποιοι μου είπαν ότι ίσως και να συνδύαζα τις δύο αυτές μου αγάπες. Ξέρω ότι για κάποιους αυτό ίσως να μην είναι αυτό που θα λέγαμε πολιτικά ορθό. Σου λέει ο επιστήμονας, ο μαθηματικός, ο μετεωρολόγος πως στο καλό βρέθηκε σε μουσική σκηνή… Δες κάτι. Είναι θεωρώ ντόμπρο και έντιμο αλλά και υποχρέωσή απέναντι στον εαυτό μας να κάνουμε ότι μας ευχαριστεί. Δεν σημαίνει ότι ξύπνησα μία μέρα και είπα οκ πάμε τώρα για δεύτερη καριέρα. Είμαι ενθουσιασμένος με τη δουλειά μου, λέω τον καιρό, μου αρέσει η παρουσίαση και η πρόγνωση του καιρού αλλά από εκεί και πέρα νιώθω ότι είμαι ελεύθερος να κάνω και κάποια άλλα πράγματα που μου αρέσουν. Δε μου αρέσουν οι ταμπέλες στη λογική αυτός είναι τηλεοπτικά γνωστός είναι επιστήμονας και κοίτα τώρα τι κάνει… Νομίζω ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και τον εκφράζει αρκεί να κινείται μέσα στα πλαίσια της λογική του δικού του συστήματος αξιών και σκέψης. Το χειρότερο από αυτά που άκουσα; Είναι ότι τώρα πως την είδε θα αφήσει τη μετεωρολογία και θα ασχοληθεί με το τραγούδι; Όχι λοιπόν αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ. Πάνω από όλα είμαι επιστήμονας, αυτό με εκφράζει και αυτό που κάνω με εκφράζει 100%», ξεκαθάρισε μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης