Ο Νίκος Βέρτης φέρνει την απόλυτη εμπειρία «live clubbing» στο... Ακρωτήρι της διασκέδασης!

Ο Νίκος Βέρτης φέρνει την απόλυτη εμπειρία «live clubbing» στο... Ακρωτήρι της διασκέδασης!

Το Σάββατο 30 Μαΐου ξεκινά τις εμφανίσεις του στο «Ακρωτήρι The Real Live Clubbing» - Δύο μήνες μοναδικής διασκέδασης σε ένα μαγαζί που τα «σπάει», δίπλα στον παφλασμό των κυμάτων - Η νέα υπερπαραγωγή μια «ανάσα» από τη θάλασσα και η πρεμιέρα που θα συζητηθεί…

Ο Νίκος Βέρτης φέρνει την απόλυτη εμπειρία «live clubbing» στο... Ακρωτήρι της διασκέδασης!
Ένα «αστέρι», κάτω από τα αστέρια, δίπλα στο κύμα της θάλασσας… ονειρεύεται μαγικές καλοκαιρινές μουσικές βραδιές και ετοιμάζεται να δώσει νέα πνοή, για ακόμη μια φορά, στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Νίκος Βέρτης! Ο Νο1 καλλιτέχνης του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, που δεν σταματά να «κουβαλά» πλατινένιες επιτυχίες στους ώμους του εδώ και τουλάχιστον δέκα χρόνια, έρχεται πιο ώριμος και ανανεωμένος από ποτέ, πολυταξιδεμένος, γεμάτος εμπειρίες και όνειρα, έτοιμα να τα πραγματοποιήσει και να τα παρουσιάσει σε ένα κοινό που τον ακολουθεί πιστά παντού.

Έχοντας ολοκληρώσει με τεράστια επιτυχία τις «sold out» εμφανίσεις του στο εξωτερικό (Αμερική-Καναδάς-Αυστραλία), με ένα «δυνατό» συμβόλαιο στη δισκογραφική εταιρεία του ομίλου Ant1, «Heaven», στη φαρέτρα του και το single «Όνειρο» να παραμένει πεισματικά κολλημένο στην κορυφή, ο αστείρευτος δημιουργικός του «οργασμός»... γεννά άλλη μια επιθυμία. Να φέρει το δικό του… «Café del Mar - from Ibiza» στην παραλιακή!
Κλείσιμο
Αυτό ήθελε. Ο κόσμος που τον αγαπά και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια να απολαμβάνει τα μελωδικά του τραγούδια, κοιτάζοντας τον ουρανό, σε ένα χώρο «συναυλιακό», που θα... μυρίζει καλοκαίρι.

Αναζητούσε καιρό τώρα μια ακτή για να «φράξει» τη μουσική του, αγναντεύοντας το δικό του άπειρο... Και τη βρήκε!

Το διάσημο και ξακουστό σε όλους club-restaurant «Ακρωτήρι The Real Live Clubbing» στην παραλιακή έδωσε την πρώτη ύλη για να στηθεί το διεθνών προδιαγραφών stage που είχε στο μυαλό του ο καλλιτέχνης. Και φυσικά, άλλαξαν όλα…

Ο εξωτερικός χώρος στο «Ακρωτήρι The Real Live Clubbing» μεταμορφώθηκε με υψηλό γούστο και τεχνικές προδιαγραφές, ώστε να φιλοξενήσει από αυτό το Σάββατο 30/5 -και για περίπου δύο μήνες - τις καλοκαιρινές εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη.

Οι ώρες που αξιοποιεί στο χώρο των εμφανίσεών του, ατελείωτες... Είναι εκεί και επιβλέπει την παραμικρή λεπτομέρεια ενός ακόμη μουσικού υπερθεάματος που φέρει την υπογραφή του και ζωντανεύει την αντίληψή του για τη νυχτερινή διασκέδαση. Είναι πρωτοπόρος σε ό,τι κάνει και του αρέσει. Είναι μοναδικός, το εκπέμπει και δίκαια παρασύρει ορδές κόσμου κοντά του...

Μέσα στον κατασκευαστικό «πυρετό», η φαντασία του δημιουργεί ένα πραγματικά μαγευτικό σκηνικό! Όλα στα λευκά.. η τεραστίων διαστάσεων σκηνή, τα κεκλιμένα επίπεδά της, το τούλι 200 τ.μ. που θα χρησιμοποιηθεί ως οθόνη προβολής, τα 100 ρομποτικά φώτα συνθέτουν ένα μουσικό υπερθέαμα, που θα «σφραγίσει» για τους σωστούς λόγους την ήδη αξιόλογη πορεία του.

Στα δεξιά, κοιτάζοντας τη σκηνή, εκεί όπου βρισκόταν η πισίνα του μαγαζιού, έχουν σηκωθεί επίπεδα, όπου θα τοποθετηθούν καναπέδες, με το ψηλότερο από αυτά, να φτάνει τους θαυμαστές του στο «Θεό»!

Το πρόγραμμα, κάθε Σάββατο και Κυριακή, θα ξεκινά από νωρίς με νέα ταλαντούχα παιδιά, ενώ στη συνέχεια θα έχει προβολές, DJ sets και ακροβατικά νούμερα, που σίγουρα δεν έχει δει κανείς πουθενά στην Ελλάδα.

Αν ο «διαστροφικά» τελειομανής καλλιτέχνης  με την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, είχε αφήσει με το «στόμα ανοιχτό» τους θαυμαστές του σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως και τον Τύπο, τότε αυτή τη φορά...


* Ο Νίκος Βέρτης, αφού ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στο Ακρωτήρι, σχεδιάζει να ξεκινήσει εμφανίσεις στη Νύμφη του Βορρά μέσα στον Αύγουστο, ενώ το χειμώνα αναμένεται να ξεκινήσει ξανά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Κέντρο Αθηνών», σε συνδυασμό και με την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ.

Πληροφορίες
ΝΙΚΟΣ ΒΕΡΤΗΣ - ΑΚΡΩΤΗΡΙ
THE REAL LIVE CLUBBING
Βασ. Γεωργίου Β5 , Παραλία Αγίου Κοσμά
Τηλ. κρατήσεων 210 9859147 -9
Ημέρες λειτουργίας : Σάββατο & Κυριακή
Τιμή Φιάλης: απλή 160€ / special 180€
Τιμή είσοδος + ποτό: 15€
#NikosVertis #Akrotiri

Online reservations

personal: https://www.facebook.com/NikosVertisOfficial
fanclub: https://www.facebook.com/NikosVertisOfficialFanclub
Ακρωτήρι-Νίκος Βέρτης

Instagram
personal: @nvertis
fanclub: @nikosvertisofficialfanclub







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης