Μαρία-Έλενα Κυριάκου: «Ενιωσα ντροπιασμένη με τη βαθμολογία της Κύπρου»

Μαρία-Έλενα Κυριάκου: «Ενιωσα ντροπιασμένη με τη βαθμολογία της Κύπρου»

«Ο Γκοτιέ είπε στην Κοντσίτα για μένα: ψήφισε Ελλάδα γιατί η Μαρία Έλενα Κυριάκου είναι μια ντίβα»

Μαρία-Έλενα Κυριάκου: «Ενιωσα ντροπιασμένη με τη βαθμολογία της Κύπρου»
Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» ήταν η Μαρία-Έλενα Κυριάκου, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στην Eurovision αποκαλύπτοντας πόσο ντροπιασμένη ένιωσε όταν είδε τον βαθμό που μας έδωσε η Κύπρος.

Η Μαρία-Έλενα Κυριάκου είπε χαρακτηριστικά: «Τρομακτική αδικία όλο αυτό που έγινε. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, περνούσα πάρα πολύ ωραία μέχρι που ήρθε η ώρα της βαθμολογίας, ήταν σοκαριστικό. Είχα πάθει σοκ, δεν το πιστεύω, είχα πάθει πλάκα. Δεν περίμενα 10ρια και 12αρια. Τουλάχιστον 1,2,3…Έφταιξε ότι μας βάλανε μετά από διάλειμμα, δεν μας είδε ο κόσμος. Η εικόνα προς τα έξω δεν είναι και τόσο καλή. Δεν το περίμενα από την Κύπρο αν και έμαθα ότι το κοινό με έβγαλε πρώτη και η κριτική επιτροπή έκτη για αυτό πήραμε αυτή την βαθμολογία. Στενοχωρήθηκα, ένιωσα ντροπιασμένη με την βαθμολογία της Κύπρου. Κύπρια είμαι και εγώ και ο Ευθύβουλος. Το κοινό μας ψήφισε πρώτους, πέντε άτομα καθόρισαν το 8 από την κριτική επιτροπή».


Κλείσιμο


Και συνέχισε: «Από τις άλλες αποστολές ξεχώρισα την Ιταλία. Έχω δώσει το καλύτερο μου εαυτό, μόλις τελείωσα από την εμφάνιση μου έκλαψα. Το κλάμα βγήκε από το συναίσθημα. Στον ημιτελικό λίγο πριν ανέβω στην σκηνή πήρα τα παιδιά μου και έκλαιγα και δεν μου έκανε καλό. Και στον τελικό προσευχήθηκα, προσπάθησα να συγκεντρωθώ και ανέβηκα στην σκηνή. Συνάντησα την Conchita, είναι μια ντίβα, όπως φαίνεται και από την τηλεόραση και αυτό είναι από κοντά. Είναι το ανάστημα ο τρόπος που μιλάει. Ο Γκοτιέ της είπε για μένα: ψήφισε Ελλάδα γιατί η Μαρία Έλενα Κυριάκου είναι μια ντίβα. Ο Σουηδός είναι γοητευτικός πολύ όμορφος και αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, του αρέσουν πολύ τα ελληνικά μου είπε. Του Αζερμπαϊτζάν ήταν απρόσιτος».




Για την εμφάνιση της στον τελικό είπε: « Όσα μέσα είχαμε, τα χρησιμοποιήσαμε. Δεν είχαμε μεγάλη σκηνική υποστήριξη λόγω κόστους. Αν ήξερα τι θα συμβεί, ίσως να μην πήγαινα στη Eurovision. Ο γιος μου ο μεγάλος θύμωσε με το αποτέλεσμα. Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου είπε: Μαμά δεν πέρασες, θες να πάω να τους δείρω;».

Για την κριτική επιτροπή στην Κύπρο είπε: «Τους ήξερα ως ονόματα μόνο. Δεν είχα προηγούμενα μαζί τους, δεν ξέρω τι πήγε στραβά.»








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης