Καινούργιου για Συνατσάκη: Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτήν την τηλεοπτική κατινιά

Καινούργιου για Συνατσάκη: Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτήν την τηλεοπτική κατινιά

Η Κατερίνα Καινούργιου στην παρουσίαση των ρούχων της απάντησε με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το περιστατικό

Καινούργιου για Συνατσάκη: Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτήν την τηλεοπτική κατινιά
Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το πρόσφατο σχόλιό της που αφορούσε στη Μαίρη Συνατσάκη, ενώ η ίδια χαρακτήρισε το περιστατικό «τηλεοπτική κατινιά».

Η παρουσιάστρια δήλωσε συγκεκριμένα: «Έβαλα ένα τέλος τη δεύτερη ημέρα της εκπομπής. Είπα κάτι εκείνη την ώρα στην εκπομπή και την επόμενη μέρα είπα ότι δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανέναν! Ειλικρινά, δεν θέλω να το συνεχίσω καθόλου! Τώρα, αν έκανα εγώ φάουλ, αν έκανε η Μαίρη φάουλ, αν έπρεπε να το πω, αν δεν έπρεπε να το πω, αν έπρεπε να συνεχιστεί, αν δεν έπρεπε να συνεχιστεί, είναι κάτι που δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου!».

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν θέλω να ξανασχοληθώ με το συγκεκριμένο θέμα. Οπωσδήποτε είμαι ένας άνθρωπος, όπως ξέρετε πολύ καλά, που δεν είμαι κακοπροαίρετος, δηλαδή πάντα προσέχω πολύ καλά τι θα πω. Για μένα τελειώνει εδώ, ό,τι έγινε, έγινε. Όλα καλά και σκέφτομαι να το αφήσω πίσω μου σαν να μην έχει γίνει!».

Κλείσιμο
Επίσης, αναφέρθηκε και στο παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να έχει γίνει κάτι, μπορεί και να μην έχει γίνει. Μπορεί κάτι να με έχει ενοχλήσει. Και να με έχει ενοχλήσει δεν θα το πω τώρα. Δηλαδή αυτό θα ήταν πολύ χειρότερο. Δεν θα 'θελα να δώσω καμία συνέχεια σε αυτήν την τηλεοπτική κατινιά, την οποία μπορεί να συμμετείχα! Μπορεί να ήταν και δικό μου φάουλ! Δεν θα το αναλύσω τώρα!»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης