Ναταλία Γερμανού: Μιλά για πρώτη φορά μετά τη φωτογράφηση στο Hello

Ναταλία Γερμανού: Μιλά για πρώτη φορά μετά τη φωτογράφηση στο Hello

Ποια παρουσιάστρια ευχαρίστησε δημόσια και πώς απαντά στα επικριτικά σχόλια του Νίκου Γεωργιάδη

Ναταλία Γερμανού: Μιλά για πρώτη φορά μετά τη φωτογράφηση στο Hello
Δεν υπήρξε εκπομπή που ασχολείται με το lifestyle και να μην ασχολήθηκε με το εξώφυλλο της Ναταλίας Γερμανού στο εβδομαδιαίο περιοδικό Hello, στο οποίο η παρουσιάστρια ποζάρει με μαγιό. Τις τελευταίες μέρες τα σχόλια αν η συγκεκριμένη φωτογραφία δέχτηκε photoshop και επεξεργασία έπεφταν βροχή.

Η παρουσιάστρια απάντησε μέσα από την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά, η συγκεκριμένη φωτογράφηση έγινε με τις καλύτερες συνθήκες που θα μπορούσε να γίνει, από την εξαιρετική φωτογράφο Ρούλα Ρέβη και, φυσικά, παραδέχτηκε ότι την πέρασαν από χίλια φίλτρα, όχι όμως και από photoshop.

Κλείσιμο
Σε πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Γεωργιάδη -διευθυντή του περιοδικού «OK!»- ο ίδιος είχε τονίσει για τη συγκεκριμένη φωτογράφηση: «Αυτή δεν είναι η φίλη μου, δεν είναι η Ναταλία, τι να λέμε ψέματα;»
, εννοώντας ότι έχουν γίνει τεχνικές επεξεργασίες.

Η Ναταλία απάντησε στον φίλο της Νίκο: «Τον Νίκο τον αγαπώ και τον γνωρίζω πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν και μου έχει κάνει άπειρες φωτογραφήσεις και συνεντεύξεις στο «ΟΚ!» και τον ευχαριστώ πολύ γιατί όταν φωτογραφιζόμουν για το περιοδικό του ήμουν 8 κιλά παραπάνω και μου τα έκοβε όλα!»
.

Επίσης, η παρουσιάστρια του «Μη Χανόμαστε» ευχαρίστησε δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία είχε τοποθετηθεί θετικά για το θέμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης