Τάμτα: Παρουσίασε το νέο της τραγούδι που το υπογράφουν διάσημοι παραγωγοί

Τάμτα: Παρουσίασε το νέο της τραγούδι που το υπογράφουν διάσημοι παραγωγοί

Το νέο της τραγούδι φέρει την υπογραφή παραγωγών της Britney Spears, των Bon Jovi, αλλά και της Niki Minaj

Τάμτα: Παρουσίασε το νέο της τραγούδι που το υπογράφουν διάσημοι παραγωγοί
Η Τάμτα, υποδέχθηκε, χθες, τους δημοσιογράφους στα γραφεία της Minos EMI και παρουσίασε το νέο της single με τον τίτλο «Unloved», το οποίο υπογράφουν παραγωγοί της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Το protothema.gr μίλησε με την τραγουδίστρια η οποία μας αποκάλυψε πως ο αρχικός προορισμός του τραγουδιού της ήταν ο ελληνικός τελικός για την επιλογή του τραγουδιού για τη φετινή Eurovision.



«Το τραγούδι αυτό προοριζόταν για τη Eurovision,αλλά άργησε να ετοιμαστεί και έτσι δεν προλάβαμε τις προθεσμίες. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω πως η Μαρία Έλενα θα τα πάει περίφημα φέτος έτσι κι αλλιώς! Της εύχομαι καλή επιτυχία. Όλα για καλό γίνονται και ελπίζω το τραγούδι μου να ανοίξει δυναμικά τα φτερά του».
Κλείσιμο

Το «Unloved» ετοιμάζεται να ταξιδέψει όχι μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και σε χώρες όπως το Ισραήλ, την Τουρκία, τη Ρουμανία, τη Γεωργία, την Αλβανία και τη Βουλγαρία, ενώ γίνονται συζητήσεις για την κυκλοφορία του και σε Σκανδιναβικές χώρες και χώρες της κεντρικής Ευρώπης.



Οι δύο παραγωγοί που υπογράφουν το τραγούδι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην παγκόσμια pop σκηνή. O Rami Yacoob έχει στο ενεργητικό του επιτυχίες όπως το «Baby one more time» της Britney Spears, το «It's my life» των Bon Jovi, αλλά και τα πιο πρόσφατα «What makes you beautifull» για τους One Direction και «Starship» της Niki Minaj. Όσο για τον Alex P., εκείνος έχει υπογράψει το «Live it up» της Jennifer Lopez, «I like how it feels» των Enrique Inglesias feat Pitbull και το  «My heart is refusing me» της Σουηδής Loreen που κέρδισε την Eurovision το 2013.



«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για τη συνεργασία με τους συγκεκριμένους ανθρώπους. Έχουν γράψει παγκόσμιες επιτυχίες και είναι τιμή μου. Απλά είμαι πολύ προσγειωμένος άνθρωπος και δεν μ αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Θα κυκλοφορήσει σε κάποιες χώρες και απλά ελπίζω να πάει καλά. Η προσπάθεια είναι ουσιαστική και ελπίζω να... πετάξω». 

Μάλιστα, όπως μας δήλωσε η Τάμτα η κόρη της Άννυ είναι από τους πιο ειλικρινής κριτές της.

«Η κόρη μου είναι αληθινή. Δεν μου λέει μόνο καλά λόγια.Της άρεσε πολύ, το βρήκε πολύ δυναμικό και χορευτικό». 

Το protothema.gr βρέθηκε ανάμεσα στους πρώτους που άκουσαν το τραγούδι που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI την Δευτέρα, 25 Μαΐου.

Ακούστε το: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης