Η Ελένη Τσολάκη μιλάει για το sex και το... μέγεθος

Η Ελένη Τσολάκη μιλάει για το sex και το... μέγεθος

«Δεν ξέρω αν μετράει το μέγεθος»

Η Ελένη Τσολάκη μιλάει για το sex και το... μέγεθος
Το τι θεωρεί ακραίο στο sex αποκάλυψε η Ελένη Τσολάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της, στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, στο κανάλι MAD:

«Ακραίο για μένα στο sex είναι καθετί που γίνεται σε δημόσιο χώρο. Από μπαλκόνι μέχρι ο, τιδήποτε» δήλωσε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «δεν ξέρω αν μετράει το μέγεθος. Δεν μου έχουν πει» ανέφερε χιουμοριστικά.

Η ίδια μπορεί όπως λέει να φαίνεται «χύμα» κατα βάθος όμως είναι ένας πολύ συντηρητικός άνθρωπος. Μάλιστα ανέφερε πως έχει κοιμηθεί μαζί με έναν φίλο της χωρίς όμως να κάνουν τίποτα: «έχω κοιμηθεί στον ίδιο καναπέ με έναν κολλητό μου φίλο» τόνισε η Ελένη Τσολάκη.
Κλείσιμο

Όσο για τα προσωπικά της η παρουσιάστρια αρκείται να πει μόνο πως είναι καλά!

«Γενικά είμαι πολύ καλά, δόξα τω θεώ. Είμαι ήρεμα, ισορροπημένα και όμορφα. Δεν το νιώθω να μιλήσω όμως ανοιχτά γι’ αυτό» επισήμανε.

Καλά είναι και στα επαγγελματικά της αφού έχει μία άψογη σχέση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή με την οποία και συνεργάζεται, όμως θέλει να κάνει ένα βήμα παρακάτω: «δεν βιάζομαι να κάνω δική μου εκπομπή. Αυτή την στιγμή ξέρω πως έχω πράγματα να πάρω. Δεν θέλω να φύγω από το “Happy Day” θέλω όμως και κάτι παραπάνω» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης