Γιώργος Παπαδάκης: Ζήτησε «συγγνώμη» για τη «μαϊμού» ψυχίατρο

Γιώργος Παπαδάκης: Ζήτησε «συγγνώμη» για τη «μαϊμού» ψυχίατρο

Ο δημοσιογράφος τόνισε: «Δεν πρόκειται για ανευθυνότητα στο όνομα του ανταγωνισμού!»

Γιώργος Παπαδάκης: Ζήτησε «συγγνώμη» για τη «μαϊμού» ψυχίατρο
Συγγνώμη ζήτησε ο Γιώργος Παπαδάκης από τους τηλεθεατές, τον ΟΚΑΝΑ αλλα και την Εισαγγελία Ανηλίκων καθώς και στη δική του εκπομπή εμφανίστηκε η «μαϊμού» ψυχίατρος.

Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Σε αυτές τις περιπτώσεις αναγνωρίζεις το λάθος σου. Ήταν λάθος μας! Λάθος μας γιατί εν αγνοία μας δώσαμε σε μία κυρία τη δυνατότητα  σε μια κυρία να κερδίσει πέντε – δέκα λεπτά δημοσιότητας», είπε και πρόσθεσε ότι: «Εκείνη, παρόλο που έχει συλληφθεί και σήμερα θα απολογηθεί, τηλεφώνησε ξανά, χθες αργά το βράδυ με άλλο αριθμό τηλεφώνου και ζήτησε να βγει σήμερα στην εκπομπή για να ζητήσει συγγνώμη».

«Θα μου πείτε "δεν έχετε ευθύνη εσείς;". Βεβαίως! Θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από εσάς και, πάνω από όλα, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη και από την Εισαγγελία Ανηλίκων και από τον ΟΚΑΝΑ... Προσέξτε όμως! Δεν πρόκειται για ανευθυνότητα στο όνομα του ανταγωνισμού! Αναμφισβήτητα, ένα μερίδιο ευθύνης ανήκει σε εμάς, αλλά δεν πρόκειται για το παιχνίδι του ανταγωνισμού, δεν πρόκειται για παραπληροφόρηση, όμως, φορέας παραπληροφόρησης γίνεσαι όταν μία κυρία κάνει αυτό που κάνει... Στο ποσοστό που μας αναλογεί, μιας και είχε βγει και σε άλλα κανάλια πιο πριν, ζητάμε συγγνώμη. Λάθος! Λάθος! Λάθος!» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης