Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Τόλη-Τζούλιας - Η Χαρά καλείται να δώσει δείγμα DNA

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Τόλη-Τζούλιας - Η Χαρά καλείται να δώσει δείγμα DNA

Το εφετείο που εκδίκασε την αγωγή της Τζούλιας Παπαδημητρίου ζητώντας να ανακληθεί η ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή και διέταξε εκ νέου εξέταση DNA.

Νέο επεισόδιο στο σίριαλ Τόλη-Τζούλιας - Η Χαρά καλείται να δώσει δείγμα DNA
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση-διαμάχη της Τζούλιας Παπαδημητρίου με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το Εφετείο που εκδίκασε σε δεύτερο βαθμό την αγωγή την οποία είχε καταθέσει η Τζούλια Παπαδημητρίου, ζητώντας να ανακληθεί η ακύρωση της συμβολαιογραφικής πράξης αναγνώρισης της κόρης της από τον τραγουδιστή, διέταξε εκ νέου εξέταση DNA.

Αυτό σημαίνει ότι η 26χρονη Χαρά καλείται να δώσει δείγμα γενετικού υλικού ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να λάμψει η αλήθεια υπόθεση που μένει ανοιχτή από το 2007. Η απόφαση που περίμεναν Τόλης Βοσκόπουλος και Τζούλια Παπαδημητρίου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, δεν έχει καθαρογραφεί ακόμα- και οι δύο πλευρές έχουν ενημερωθεί μέσω δικηγόρων- και το προσεχές διάστημα η Χαρά θα έρθει στην Ελλάδα για να υποβληθεί σε γενετική εξέταση. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν πρόκειται να παρεκκλίνει ούτε βήμα από την αρχική του στάση και θα καλέσει εκ νέου την 26χρονη Χαρά για την εξέταση DNA.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης