Λαμπερή πρεμιέρα για Γαρμπή-Παπαδόπουλο

Λαμπερή πρεμιέρα για Γαρμπή-Παπαδόπουλο

Μαζί τους η Ναταλία Γερμανού 

Λαμπερή πρεμιέρα για Γαρμπή-Παπαδόπουλο
Την Παρασκευή 17 Απριλίου το ανανεωμένο «Central» άνοιξε τις πύλες του και υποδέχτηκε πλήθος κόσμου σε μια λαμπερή πρεμιέρα.

Η Καίτη Γαρμπή έκλεψε την παράσταση με τις επιτυχίες της και τις μοναδικές της ερμηνείες. Στο πλευρό της ο Γιώργος Παπαδόπουλος που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία.

Κλείσιμο


Στα dexx του «Central» η εντυπωσιακή Ναταλία Γερμανού, η οποία γνωρίζει καλά πώς να παρασύρει ακόμη και τον πιο απαιτητικό θαμώνα.



High lights του προγράμματος... η συνύπαρξη on stage της  Καίτης Γαρμπή με την Ναταλία Γερμανού αλλά και τα υπέροχα ντουέτα της Καίτης Γαρμπή με τον Γιώργο Παπαδόπουλο.



Στην πρεμιέρα μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες των ερμηνευτών από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως ο Αντώνης Λουδάρος, o Ιωσήφ Μαρινάκης με την σύζυγό του Χρύσα Καλπάκη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με την σύντροφο του Χριστίνα Κοντοβά, η Χριστίνα Παππά, η Σάννυ Μπαλτζή, ο Αντύπας, ο Πάνος Καλίδης, ο Αλέξανδρος Μίρτος και ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου.



Από αυτή την Παρασκευή 17 Απριλίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, το ραντεβού σας είναι ήδη κλεισμένο... στο «Central».



















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης