The Voice: Απόψε ξεκινούν τα Battles

The Voice: Απόψε ξεκινούν τα Battles

Η ώρα της «μάχης» πλησιάζει

The Voice: Απόψε ξεκινούν τα Battles
Στην πρώτη φάση του «The Voice», τις Blind Auditions, είδαμε τον κάθε Coach να επιλέγει και να δημιουργεί την ομάδα του. Τώρα πλησιάζει η ώρα της «μάχης», η φάση των Battles! Εδώ, τα πράγματα δυσκολεύουν τόσο για τους διαγωνιζόμενους όσο και για τους 4 Coach. Η σκηνή μετατρέπεται σε ρινγκ και ο κάθε Coach, φτιάχνει 8 ζευγάρια. Δεν πρόκειται για ντουέτα, αλλά ουσιαστικά για αντιπάλους μέσα στην ίδια ομάδα. Το κάθε ζευγάρι θα τραγουδήσει ταυτόχρονα το ίδιο τραγούδι. Μια μάχη… φωνή με φωνή! Έπειτα, ο Coach της ομάδας, καλείται να επιλέξει ποιος από τους δύο παίκτες του, θα παραμείνει και θα συνεχίσει στα live.

Οι Coach δουλεύουν εντατικά με το κάθε ζευγάρι. Κάνουν πρόβες και τραγουδούν μαζί τους για να τους υποδείξουν και να τους διδάξουν, μέσα από τη δική τους εμπειρία. Η διαδικασία των Battles θα φέρει τους Coach αντιμέτωπους με δύσκολες αποφάσεις και επιλογές, αφού τα ζευγάρια είναι φωνητικά ισοδύναμα και… εκρηκτικά μέσα στο ρινγκ. 

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του «ΤΗΕ VOICE» είναι πως σε αυτή τη φάση οι Coach δεν είναι μόνοι τους. Έχουν επιλέξει ο καθένας έναν έμπιστο συνεργάτη για να τους βοηθήσει και να τους συμβουλέψει να διαμορφώσουν τα ζευγάρια και να επιλέξουν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν. Είναι όλοι τους πολύ γνωστοί και καταξιωμένοι στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Ο Αντώνης Ρέμος έχει ως συνεργάτη του το Χρήστο Δάντη.
Η Δέσποινα Βανδή τον Γιάννη Βαρδή. Ο Μιχάλης/Stavento τον Γιάννη Γιοκαρίνη και η Μελίνα Ασλανίδου τον Γιώργο Παπαδόπουλο.


Οι συνεργάτες των Coach θα βρίσκονται μαζί τους, σε όλη τη διάρκεια των Battles. Οι Coach έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν τη βοήθειά τους σχετικά με την απόφασή τους, για το ποιον παίκτη θα επιλέξουν να παραμείνει στο «ΤΗΕ VOICE».
Κλείσιμο

Οι εκπλήξεις όμως σε αυτά τα battles… δεν σταματούν εδώ!  Φέτος στο “The Voice” υπάρχει μια νέα διαδικασία-καινοτομία, το λεγόμενο “steal”.
Οι 4 Coach κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας των Battles έχουν το δικαίωμα να “κλέψουν” παίκτες. Πώς; Πολύ απλά!

Οι συμμετέχοντες μπαίνουν στο ρινγκ και τραγουδούν το ίδιο τραγούδι. O coach τους πρέπει να επιλέξει ποιος από τους δυο θα συνεχίσει στα live. Ο παίκτης που δεν επιλέχθηκε από τον coach όμως… έχει μια δεύτερη ευκαιρία αφού κάποιος άλλος coach μπορεί να τον «κλέψει» πατώντας το κόκκινο κουμπί!

Κάθε Coach έχει το δικαίωμα να «κλέψει» 2 παίκτες από τις άλλες ομάδες, ενώ συνολικά από τη διαδικασία «σώζονται» 8 ακόμη παίκτες οι οποίοι θα οδηγηθούν στα live. 

Στην περίπτωση πάλι, που κάποιος διαγωνιζόμενος δεν επιλεχθεί από τον coach του στη διαδικασία του battle και θέλουν να τον «κλέψουν» παραπάνω από ένας coach, τότε ο διαγωνιζόμενος θα αποφασίσει ο ίδιος ποιον coach θα ακολουθήσει!

Ας μάθουμε όμως περισσότερα για αυτούς: 


Χρήστος Δάντης
Βοηθός Αντώνη Ρέμου 

Ο Χρήστος Δάντης γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 1966 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καισαριανή. 
Το 1987 ο Χρήστος Δάντης για πρώτη φορά μπήκε σε στούντιο ηχογράφησης καθώς έκανε φωνητικά στον Μιχάλη Ρακιντζή , στον δίσκο «Μωρό μου φάλτσο».
Τρία χρόνια μετά ο Χρήστος Δάντης υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία και κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Δακτυλικά αποτυπώματα». Το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου έγινε μεγάλη επιτυχία που ακούγεται μέχρι και σήμερα. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος και όλοι μιλούσαν για ένα νέο, μεγάλο ταλέντο. Την ίδια περίοδο είχε ηχογραφήσει και με την Πωλίνα την μεγάλη επιτυχία  “Push Ups”.
Το 1991 κυκλοφόρησε η επόμενη δισκογραφική δουλειά του Χρήστου Δάντη που τον ανέβασε στην κορυφή εντός και εκτός Ελλάδος . Ο δίσκος «Αμάν» έγινε πολύ γρήγορα χρυσός , ενώ το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ παιζόταν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες σε remix. Το όνομα του Χρήστο Δάντη έγινε γνωστό και σε τηλεοπτικές εκπομπές του εξωτερικού γίνονταν αφιερώματα για τον Έλληνα τραγουδιστή. Μάλιστα, από τον Χρήστο πήρε συνέντευξη ο γνωστός παρουσιαστής του MTV, S.Blame.

Το 1993 κυκλοφόρησε ο δίσκος του «4» ο οποίος έκανε ρεκόρ πωλήσεων , ενώ το τραγούδι «Κάποιος σ’ αγαπάει» , βρέθηκε στην κορυφή των chart.
Τα επόμενα τρία χρόνια κυκλοφορούν οι δισκογραφικές δουλειές του Χρήστου Δάντη «Τάμα» , «Φωνή Βοώντος» και «Γιουσουφάκια» . Το 1998, ο Χρήστος Δάντης ενώνει την φωνή του με τον μοναδικό Κώστα Τουρνά και κυκλοφορούν μαζί έναν εκπληκτικό δίσκο που έκανε πάταγο. Λίγους μήνες μετά κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο άλμπουμ του Χρήστου που περιείχε και ίσως μία από τις πιο σπουδαίες και αγαπημένες ελληνικές μπαλάντες με τίτλο «Το παλιό μου παλτό. Στην κορυφή βέβαια βρέθηκε και ένα άλλο τραγούδι που αποφάσισε να διασκευάσει λίγο καιρό μετά. Ηχογράφησε μία παραλλαγή του κομματιού «24.000 Baci» για την ταινία Safe Sex και το τραγούδι έγινε η απόλυτη επιτυχία της χρονιάς.
Το 2001 κυκλοφόρησε ο επόμενος δίσκος του Χρήστου Δάντη με τίτλο «Το δωμάτιο» . Έναν χρόνο μετά αποφάσισε μαζί με την τότε σύζυγό του και επίσης τραγουδίστρια, Κατερίνα Τοπάζη , λάβουν μέρος στον ελληνικό προκριματικό διαγωνισμό για να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στην Eurovision με ένα κομμάτι που έγραψε ο ίδιος ο Χρήστος Δάντης. Μπορεί να μην τα κατάφεραν , αλλά το τραγούδι τους «Μοιάζει να ‘ναι σινεμά» ,έγινε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία στην χώρα μας.
Το 2003 ο Χρήστος Δάντης συναντιέται με το δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών , Γιώργο Θεοφάνους. Συνεργάζονται άψογα και αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής ήταν ο εκπληκτικός δίσκος «Ένα τραγούδι ακόμα» με το ομότιτλο τραγούδι να σαρώνει στο ελληνικό top ten.
To 2004 o Χρήστος Δάντης ξεσήκωσε τους πάντες με το άλμπουμ «Maya Maya» και το 2005 όλη η Ευρώπη χόρευε στον ρυθμό του τραγουδιού «My number one» που συνέθεσε ο ίδιος ο Χρήστος. Με αυτό το κομμάτι, η Έλενα Παπαρίζου κέρδισε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό της Eurovision και κυριάρχησε στα Chart πολλών χωρών της Ευρώπης.
Μετά από λίγους μήνες κυκλοφόρησε ο επόμενος δίσκος του Χρήστου Δάντη. Την σύνθεση των κομματιών υπογράφει ο ίδιος ο τραγουδιστής και τους στίχους η Ναταλία Γερμανού, ο Βασίλης Γιαννόπουλος και ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης . Από το άλμπουμ αυτό προέκυψαν μεγάλες επιτυχίες, όπως το γνωστό κομμάτι «Προδοσία» , «Όλα σούπερ» και «Αγάπησέ με».
Οι δισκογραφικές επιτυχίες για τον Χρήστο Δάντη συνεχίζονται και την άνοιξη του 2007 συμμετέχει στο μοναδικό 5ο Mad Secret Concert by Flocafe & Samsung μαζί με τον Κώστα Τουρνά, την Τάμτα, τηνΠέγκυ Ζήνα και τον Κώστα Μαρτάκη ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες
Το 2008 έρχεται το νέο CD του Χρήστου Δάντη, «Εκτός τροχιάς» . Πρόκειται για μία από τις πιο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές του καλλιτέχνη καθώς είχε την τύχη να συνεργαστεί με σπουδαίους δημιουργούς , όπως η Ελεάνα Βραχάλη, ο Δημήτρης Τσάφας και ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης .
Το 2010 κυκλοφορεί τον δίσκο ''Σκοτώνω'' το οποίο περιέχει 9 καινούρια τραγούδια και το 2011 κυκλοφορεί τον δίσκο ''Τα δικά μας τραγούδια'', ένα άλμπουμ ιδιαίτερο με 7 νέα τραγούδια και το τραγούδι «Με πήρε η νύχτα αγκαλιά» σε μία demo διασκευή. Συνοδοιπόροι του ο Δημήτρης Μητροπάνος και ο Πασχάλης Τερζής που συμμετέχουν ερμηνεύοντας από ένα τραγούδι. Τα έσοδα δόθηκαν στον σύλλογο επανένταξης εξαρτημένων ατόμων «Επιστροφή».
To 2012 κυκλοφορεί το single ''Μοναξιά μου για πες'' σε μουσική του ίδιου και Στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη. Ακολουθεί το ''Μια φορά κι έναν καιρό'', το 2013, σε Μουσική Χρήστου Δάντη και Στίχους Νίκου Σαρρή.
Το καλοκαίρι του 2014 κυκλοφορεί σε μορφή Digital single απο την Power Pop Music (δισκογραφική εταιρία του ίδιου) το τραγούδι ''Χαμένος δορυφόρος'' σε μουσική Χρήστου Δάντη και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου.

Γιάννης Βαρδής
Βοηθός Δέσποινας Βανδή 


Ο Γιάννης Βαρδής γεννήθηκε στην Αθήνα στις 29 Μαρτίου του 1974.
 Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές της νέας γενιάς που με την υποστήριξη και την εγγύηση της καλλιτεχνικής του «καταγωγής», έχει αποδείξει το ταλέντο και τη διάθεσή του να διεκδικήσει μόνιμο ρόλο στα μουσικά μας πράγματα. Γιος του μεγάλου συνθέτη και ερμηνευτή Αντώνη Βαρδή, ο Γιάννης Βαρδής ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία να ασχολείται με τη μουσική, γράφοντας δικά του τραγούδια και σπουδάζοντας πιάνο.
Η πρώτη του δισκογραφική εμφάνιση ήταν στο δίσκο «Στην Ελλάς του 2000» του Αντώνη Βαρδή, όπου τραγούδησε με τον πατέρα του ντουέτο το «Θα σε περιμένω». Το 1997 κυκλοφορεί ο δίσκος «Οικογενειακή Υπόθεση», όπου ο Γιάννης συμμετέχει σε 4 τραγούδια όπου αρχίζει να φαίνεται η καλλιτεχνική του αξία. 

Το 1998 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο "Άμα δεις τα παιδιά". Ο δίσκος έγινε "χρυσός" από την πρώτη ημέρα και έτσι σημείωσε ρεκόρ, ενώ μέσα σε 3 μήνες πλατινένιος. Ένα ακόμα άλμπουμ που εντυπωσίασε με την ερμηνεία του ήταν το "Μοναξιά" που κυκλοφόρησε το Μαρτίου του 2000. Οι επόμενοι δίσκοι που κυκλοφόρησε ήταν «Υπάρχω και εγώ» (2001), «Πες μου τι νιώθεις» (2002), ο οποίος έγινε χρυσός, «Επικίνδυνα αγαπάς» (2004), «Μετά» (2005), «Ο, τι Αγαπήσαμε» (2006), «Να ξεκινήσουμε απ΄ την αρχή» (2007) και «Στιγμές» (2010). Ο δίσκος «Πες μου τι νιώθεις» επανακυκλοφόρησε το 2003, και περιλάμβανε το τραγούδι, «Μια στιγμή», με το οποίο ο Γιάννης Βαρδής διαγωνίσθηκε στα προκριματικά της Eurovision.
 Ο Γιάννης Βαρδής έχει εμφανιστεί στο πλευρό σημαντικών και καταξιωμένων καλλιτεχνών όπως ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς, και φυσικά ο πατέρας του Αντώνης Βαρδής. Επίσης συνεργάστηκε με σημαντικούς δημιουργούς συμμετέχοντας στα τραγούδια των cdς, τόσο στη σύνθεση όσο και στους στίχους όπως ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Χρήστος Δάντης, ο Βασίλης Γιαννόπουλος και ο
Αντώνης Ανδρικάκης κ.α. το « Σε ό, τι θέλεις θα ‘μαι δω», ενώ παράλληλα μαζί με 2 μουσικούς δημιουργούν μια acoustic μπάντα και κάνουν live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα.

Γιώργος Παπαδόπουλος  
Βοηθός Μελίνας Ασλανίδου


Ο Γιώργος Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Λευκωσία στις 26 Μαϊου. Τέλη του 2003 μπήκε στην δισκογραφία σε πολύ νεαρή ηλικία και κυκλοφόρησε στην ιδιαίτερη του πατρίδα την Κύπρο το πρώτο του CD single με τίτλο “Βυθός”. Το πρώτο του τραγούδι το έγραψε γι’ αυτόν o Χρήστος Δάντης σε στίχους Γιάννη Χατζηγεωργίου και έγινε ραδιοφωνική επιτυχία και έκανε χρυσές πωλήσεις στην Κύπρο.

Ακολούθησε, έξι μήνες μετά, η ερμηνευτική μπαλάντα «Σώσε με», παράλληλα με την στρατιωτική του θητεία. Και αυτό το single έγινε χρυσό.

Τον Οκτώβριο του 2006 κυκλοφόρησε η τρίτη του δισκογραφική δουλειά στην Κύπρο με τίτλο “Σε πεθύμησα”. Τέσσερα τραγούδια που από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκαν και έκαναν χρυσές πωλήσεις.

Τον Ιούνιο του 2007 στην δεύτερη απονομή Μουσικών Βραβείων Κύπρου το CD single «Σε πεθύμησα» βραβεύτηκε σαν η καλύτερη κυπριακή παραγωγή με το μεγαλύτερο ραδιοφωνικό air play.

Τον Οκτώβριο του 2007 μετακόμισε στην Αθήνα και υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία LEGEND.

Τον Μάη του 2008 κυκλοφόρησε ο πρώτος του δίσκος στην Ελλάδα με τίτλο «ΘΑΛΑΣΣΕΣ» με 13 τραγούδια που έγραψαν για τον Γιώργο, οι ΝΑΜΑ, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Τάκης Δαμάσχης από τους C:Real, η Γιούλα Γεωργίου, ο Νικόλας Νικολάου, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο Ζήνωνας Ζιντίλης, ο Λάζαρος Κόντοζης, η Μαργαρίτα και ο Ανδρέας Λάμπρου. Σε εφτά τραγούδια υπογράφει ο ίδιος τη μουσική, ενώ σε τρία τους στίχους.
Το πρώτο του single με τίτλο «ΌΧΙ» έγινε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο. Στον ετήσιο δείκτη μετρήσεων του Music Control για το 2008 το ΌΧΙ βρέθηκε στη 51η θέση των ελληνικών και ξένων τραγουδιών της χρονιάς.
Στις 20 Σεπτεμβρίου 2008 είχε τη χαρά να ανοίξει τη συναυλία της Jennifer Lopez στην Ελλάδα στο γήπεδο ΟΑΚΑ, μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη. Στις 14 Οκτωβρίου 2008 έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο η απονομή χρυσού δίσκου για το CD «Θάλασσες» από τη Musical Paradise.
Αρχές Ιουνίου κυκλοφόρησε η επανέκδοση του δίσκου “Θάλασσες” με bonus dvd που περιέχει 4 video – clips και δυο νέα τραγούδια το «Σώμα με σώμα» και το «Για την αγάπη σου», καθώς επίσης και την επιτυχία «Όχι» με αγγλικό στίχο και το τραγούδι «Σώσε με» που κυκλοφόρησε το 2004 στην Κύπρο.
Ο νέος του δίσκος με τίτλο «Μαζί μου σε θέλω» κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2010 με την εταιρία LYRA και περιέχει δέκα νέα τραγούδια και μια acoustic εκτέλεση της επιτυχίας «Σώμα με σώμα». Επίσης, σε ένα τραγούδι συμμετέχει ο Χρήστος Δάντης. Υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος τη μουσική σε εννέα από τα δέκα τραγούδια, ενώ σε ένα ο Γιάννης Ζουγανέλης. Στίχους έγραψε σε πέντε τραγούδια ο Κυριάκος Ντούμος, σε δυο ο Ζήνων Ζιντίλης και οι Γιούλα Γεωργίου, Νικόλας Νικολάου και Θανάσης Γκαραβέλας.

Τον Μάρτιο του 2010 πραγματοποίησε τις πρώτες προσωπικές του εμφανίσεις στη μουσική σκηνή Ρυθμός Stage στην Αθήνα.
Το καλοκαίρι του 2010 έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο μαζί με τον Χρήστο Δάντη και την Ευρυδίκη.
Στην τελευταία εκπομπή του “Όμορφου κόσμου το πρωί” στο Mega, όπου ήταν καλεσμένος, στις 25 Ιουνίου 2010, του έγινε η απονομή διπλά πλατινένιου δίσκου για τις “Θάλασσες”.
Ο Γιώργος Παπαδόπουλος έχει γράψει τραγούδια για αρκετούς συναδέλφους του, όπως ο Πάνος Κιάμος, η Ευρυδίκη, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Τάμτα κ.α
Στις αρχές Οκτωβρίου 2010 εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή “Αρχιτεκτονική” στην Αθήνα μαζί με τον Χρήστο Δάντη,
Στο ετήσιο Music Control για το 2010 στη λίστα με τα καλύτερα ελληνικά τραγούδια το κομμάτι «Μην σβήνεις τα φώτα» ήταν στην 12η θέση.
Τον Ιανουαρίου του 2011 ξεκίνησε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, στο Barbarella, και αυτή ήταν και η πρώτη του επαφή με το κοινό της συμπρωτεύουσας.
Στις αρχές Απριλίου 2011, η Άννα Βίσση, επέλεξε τον Γιώργο για να είναι στο πλευρό της στις συναυλίες που έκανε στην Λευκωσία και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τον Μάη του 2011 εμφανίστηκε ζωντανά στο Sesto Senso Gold στην Λεμεσό, ενώ τις Κυριακές του ίδιου μήνα και του Ιουνίου στο καλοκαιρινό Monroe Back Yard στη Θεσσαλονίκη. Το καλοκαίρι του 2011 έκανε συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και της Κύπρου.
Το Σεπτέμβριο κυκλοφόρησε το digital single «Όλα στο κόκκινο» σε μουσική δική του και στίχους Κυριάκου Ντούμου και από την πρώτη εβδομάδα σκαρφάλωσε στις πιο ψηλές θέσεις των charts όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της Ελλάδας.
Στον ετήσιο δείκτη μετρήσεων Media Inspector για το 2011 το τραγούδι του «Απόχρωση του γκρίζου» βρέθηκε στην 11η θέση όλων των ελληνικών τραγουδιών της χρονιάς.
Στις 18 Δεκεμβρίου 2011 έγινε η απονομή χρυσού δίσκου για το «Μαζί μου σε θέλω» στην Αθήνα σε μια βραδιά που διοργάνωσε το ραδιόφωνο Δρόμος Fm.
Στις 13 Ιανουαρίου 2012 ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη στην Πύλη Αξιού μαζί με την Πάολα και τον Κ. Μαρτάκη.
Τον Μάρτιο του 2012 ο Γιώργος Παπαδόπουλος ανακοινώνει τη συνεργασία του με νέα δισκογραφική εταιρία, τη Heaven Music, και την κυκλοφορία του νέου του album «Όλα στο κόκκινο». 


Γιάννης Γιοκαρίνης 
Βοηθός Μιχάλη Stavento


Ο Γιάννης Γιοκαρίνης γεννήθηκε στις 22 Σεπτέμβριου του 1955 στην Κοκκινιά και σπούδασε κλασική μουσική. Πρωτοεμφανίστηκε στο χώρο σαν τραγουδοποιός, ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με το στίχο. Ξεκίνησε να παίζει το 1968, πλήκτρα και πέρασε από αρκετά συγκροτήματα, όπως, «Σκορπιός», «2002 GR», «Αγάπανθος», «Ηρακλής» και «Λερναία Ύδρα».
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ήταν με το συγκρότημα «Σκορπιός», στο δίσκο «Ποπ Φεστιβάλ ’73». 

Από το 1981 έως το 1984 δούλεψε σαν πιανίστας στο συγκρότημα του Βαγγέλη Γερμανού. Το 1984 κυκλοφορεί στη Λύρα το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ σε στίχους και μουσική δική του με τίτλο «Φόρα παρτίδα».
 Ξεχωρίζει αμέσως και γίνεται γνωστή η «Ευλαμπία»…!

Το 1985 ακολουθεί ο δίσκος «Αυτόγραφο». Επιπλέον, γράφει μουσική για το δίσκο «Τσικαμπόυμ» του Γιάννη Κούτρα και το καλοκαίρι του ίδιου έτους συμμετέχει στη μεγάλη συναυλία που δίνει ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Το 1986 συμμετέχει συνθετικά στο δίσκο του Σάκη Μπουλά «Μπουλάς Ελλάς» και για όλη την χρονιά εμφανίζεται στο «Άλσος» με τους Παπακωνσταντίνου, Μπονάτσο, Μπουλά, Αργυροπούλου.

Το 1988 κυκλοφορεί το τρίτο προσωπικό άλμπουμ του με τίτλο: «Γεια σου και σένα». Αυτή τη φορά τραγουδά τραγούδια άλλων συνθετών (Λ.Παπαδόπουλου, Α. Σκαμάγκα κλπ.). Τον ίδιο χειμώνα εμφανίζεται στο «Κύτταρο Club» με τον Σάκη Μπουλά και την Αφροδίτη Μάνου. Το 1989 έρχεται το «Ε! και τι έγινε» σε στίχους δικούς του και των Ρέλλια, Τριανταφύλλου, Σελληνοπούλου, με την φιλική συμμετοχή της Ελένης Βιτάλη. Εμφανίζεται στο «Κύτταρο» με τον Μικρούτσικο, τη Βόσσου και τον Τουρκογιώργη.

Το 1990 κυκλοφορεί το 5ο άλμπουμ του με τίτλο «Καινούρια μέρα»
Ακολούθησε η δισκογραφική δουλειά του «Καλοκαιρινές παρτίδες» που βασίζεται σε στίχους του Σαράντη Αλιβιζάτου και η κυκλοφορία μιας συλλογής με τίτλο «Οι επιτυχίες του» που περιλαμβάνει ένα απάνθισμα όλων των επιτυχιών που έχει κάνει ο Γιάννης Γιοκαρίνης από το 1984.

Η επόμενη δισκογραφική δουλειά, που συμμετέχει ο παιδικός του φίλος Χριστόφορος Κροκίδης έχει τίτλο: «Κάτσε καλά» ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει σε συναυλίες και παραστάσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.
Ξεχώρισε επίσης το γνωστό σε όλους μας τραγούδι «Νοσταλγός του Rock N’ Roll».

Το 1996 κυκλοφορεί ο δίσκος «Του δρόμου οι αγάπες» με συνθέσεις δικές του και στίχους του Σταμάτη Μεσημέρη, τον οποίο παρουσιάζει με το συγκρότημα «Moby Dick» στη Μουσική Σκηνή «Αρχιτεκτονική». Στη συνέχεια συνθέτει και συνεργάζεται με διάφορα σχήματα Rock, Ethnic, και Λαϊκής μουσικής.

Το 2003 μαζί με τον Χριστόφορο Κροκίδη δημιουργούν ένα μουσικό σχήμα και πραγματοποιούν συναυλιακές εμφανίσεις αλλά και εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.

Δέκα χρόνια μετά την τελευταία δισκογραφική δουλειά του και ύστερα από μια πετυχημένη σειρά εμφανίσεων με τους Δ.Τσακνή, Σ.Μπουλά, Λ.Μαχαιρίτσα, Φ.Πλιάτσικα στην Πλάκα, και αρκετές συναυλίες παρέα με τον Λάκη «με τα ψηλά ρεβέρ» Παπαδόπουλο, στο «Rodeo», το 2006 ο Γιάννης (Γιοκαρίνης) συναντά τον Γιάννη (ΛοΓό)-θέτη και επενδύει με την μουσική του 15 στιχουργήματα του ΛοΓό και το αποτέλεσμα.
Τον Απρίλιο του 2010 εμφανίστηκε με τον Γιάννη Πλούταρχο σε ένα νέο χώρο στην Αθήνα, στο «Acro», ενώ τον χειμώνα του 2011 εμφανίστηκε μέσα μία σειρά ζωντανών εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές.



Μέχρι στιγμής, οι ομάδες έχουν διαμορφωθεί ως εξής:  



ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ


1. ΤΑΣΟΣ ΒΕΡΜΗΣ 
2. ΙΡΙΔΑ ΖΟΡΜΠΑ 
3. ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΗΛΙΧΟΣ 
4. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 
5. ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΕΒΕΝΑΣ 
6. ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ 
7. ΜΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΣ 
8. ΚΑΛΛΙΑ ΓΕΛΑΓΩΤΗ 
9. ΑΝΝΑ ΚΑΠΟΝΕ ΠΑΠΑΣ 
10. ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΣ 
11. ΜΠΑΜΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΤΟΣ 
12. ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ 
13. ΙΛΟΝΑ ΚΡΕΙΜΕΡΣ 
14. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΙΓΑΝΟΣ 
15. ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΕΡΗΣ 
16. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΚΟΥΛΑΚΗΣ 

ΟΜΑΔΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΒΑΝΔΗ

1. ΟΛΕΓΚ ΝΤΕΡΓΚΑΤΣΙΟΒ
2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΨΑΛΗ
3. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΩΣΤΗΣ
4. ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΑΜΠΡΑΧΑΜΣ
5. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΕΛΗΣ
6. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΡΝΕΛΗ
7. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ
8. ΑΝΝΑ ΒΙΛΑΝΙΔΗ
9. ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΚΟΚΤΣΙΔΗ
10.ΕΜΙΛΥ ΜΑΚΙΣ
11.ΕΛΕΝΗ ΜΙΧΑΗΛ
12.ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑΣ
13.ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΑΔΑΚΗΣ
14.ANGEL ΚΑΡΑΤΣΑΜΗ
15.ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΖΟΥΛΑΣ
16.ΝΕΦΕΛΗ ΤΣΙΚΡΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ ΜΕΛΙΝΑΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

1. ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΑΧΑΡΙΤΣΕΦ 
2. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΜΑΛΛΑΣ 
3. ΑΓΓΕΛΑ ΓΕΡΑΣΚΛΗ 
4. ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ 
5. ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ 
6. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥ 
7. ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 
8. ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ 
9. ΗΛΕΚΤΡΑ ΜΠΑΡΑΚΟΣ 
10.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ 
11.ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΣΕΩΣ 
12.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ 
13.ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΛΕΣΝΙΤΣΑΛΗΣ 
14.ANDY MARK 
15.ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 
16.ΔΑΦΝΗ ΤΣΟΥΛΙΑ 


ΟΜΑΔΑ ΜΙΧΑΛΗ STAVENTO

1. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ 
2. ΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ 
3. ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΑΡΓΑΛΗΣ 
4. ΙΛΑΝΑ ΚΟΛΛΙΤΣΗ 
5. ΧΑΡΙΑΝΝΑ ΜΕΡΕΜΕΤΗ 
6. ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ 
7. ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΟΞ 
8. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 
9. ΜΑΡΙΟ ΛΙΚΑΦΙ 
10.ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΛΥΚΟΥΔΗ 
11.ΕΥΑ ΤΣΑΧΡΑ 
12.ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 
13.ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ 
14.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ 
15.ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑΣΕΜΗ 
16.ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΓΝΙΔΗ 

Η ολοκλήρωση των ομάδων θα γίνει μέσα από την 8η μετάδοση των Blind Auditions την Κυριακή 6 Απριλίου στις 21:15. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης