Η κόρη της Μενεγάκη είναι ίδια ο Μάκης Παντζόπουλος

Η κόρη της Μενεγάκη είναι ίδια ο Μάκης Παντζόπουλος

Είχε επισκέψεις τη Δευτέρα η παρουσιάστρια αφού στο μαιευτήριο βρέθηκε ο γιος της Άγγελος

Η κόρη της Μενεγάκη είναι ίδια ο Μάκης Παντζόπουλος
Την Κυριακή έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της και οι συνεργάτες της εκπομπής «Ελένη» αποκάλυψαν σήμερα σε ποιον μοιάζει το μικρό κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της εκπομπής ο ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε ότι μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελένη Γελαλή, επισκέφθηκαν την παρουσιάστρια στο μαιευτήριο.

«Η Ελένη και ο Μάκης είναι πολύ ήρεμοι, πολύ ευτυχισμένοι, πολύ χαρούμενοι που κρατούν στην αγκαλιά τους ένα πανέμορφο –το λέω μέσα από την καρδιά μου- κοριτσάκι. Είναι ίδιο ο Μάκης. Της το είπα κιόλας. «Είναι ο Μάκης Παντζόπουλος μωρό». Και ο γιατρός, όταν βγήκε το μωράκι αναφώνησε: «Ωπ, ο Μάκης!». Δεν το αφήνουν από την αγκαλιά τους», είπε ο συνεργάτης της παρουσιάστριας. 

Κλείσιμο
Ακόμη αποκάλυψε πως ο γιος την επισκέφθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο μαιευτήριο και είπε: «Χθες πήγε στο μαιευτήριο ο Άγγελος. Μια φοβερά τρυφερή στιγμή. Ο Αγγελάκος, λοιπόν, ντύθηκε επίσημα, σαν γαμπρός που πάει να ζητήσει σε γάμο μια κοπέλα. Η Ελένη συγκινήθηκε που τον είδε έτσι. Πήρε την αδερφούλα του αγκαλιά και δεν την άφηνε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης