Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Απέκτησα πρόβλημα υγείας μετά τη συνεργασία μου με τον Χαριτάτο

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Απέκτησα πρόβλημα υγείας μετά τη συνεργασία μου με τον Χαριτάτο

«Η καλύτερη συνεργασία που έχω κάνει είναι με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά!», είπε η γνωστή μαγείρισσα

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Απέκτησα πρόβλημα υγείας μετά τη συνεργασία μου με τον Χαριτάτο
Καλεσμένη το βράδυ της Πέμπτης στα Καρντάσιανς βρέθηκε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, την κακή συνεργασία που της δημιούργησε αυτοάνοσο νόσημα αλλά και για το που θα ήθελε να βρίσκεται σε 10 χρόνια από τώρα.
 
Για την αγωγή που έχει κάνει εναντίον της ο Σπύρος Χαριτάτος ζητώντας 1 εκατ. ευρώ εξομολογήθηκε: «Εγώ δεν περιμένω να πάρω χρήματα από άλλον πάντως για να τα δώσω σε συσσίτια αστέγων. Ολα αυτά τα χρόνια φροντίζω τον κόσμο όσο καλύτερα μπορώ. Δεν τα παίρνω από κανέναν για να το κάνω» σχολίασε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου καλεσμένη στα Καρντάσιανς, σχετικά με το γεγονός και συνέχισε...
 
«Δεν μου αρέσουν τα δικαστήρια. Εχω καλό δικηγόρο και ό,τι μου πει θα κάνω. Οταν λες για βασανιστήρια, δεν χρειάζεται να σε δέρνουν, ούτε να σε μαστιγώνουν. Οταν βλέπεις ότι κινδυνεύει η δουλειά σου και η προσωπικότητα σου, σηκώνεσαι ένα ωραίο πρωί και φεύγεις.
 
Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Δεν θέλω να γυρίσω πίσω σε εκείνες τις μέρες. Όταν περάσουν πολλά χρόνια και θα είσαι ακόμα στην τηλεόραση, τότε θα κάνουμε την αληθινή συνέντευξη και θα τα μάθεις όλα. Γιατί είναι πράγματα που δεν μπορώ να τα πω ακόμα. Οχι για το συγκεκριμένο. Πράγματα που γενικά μου συνέβησαν τότε. Στο δικαστήριο αν χρειαστεί να τα πω θα τα πω. Δεν νομίζω ότι ένας νοήμων άνθρωπος αν διαβάσει αυτή την αγωγή, θα πρέπει να απολογηθώ εγώ. Γιατί και αυτή που έγραψε, αυτό που έγραψε τότε στην εφημερίδα, έφυγε από τον κύριο αυτό για τον ίδιο λόγο που έφυγα και εγώ. Η ίδια η δημοσιογράφος που έκανε το πρωτοσέλιδο τότε στην εφημερίδα, έφυγε για ακριβώς τον ίδιο λόγο.
 
Η καλύτερη συνεργασία της εκμυστηρεύτηκε πως είναι με το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. «Είναι σα να πίνουμε καφέ και να λέμε ''δεν πάμε να κάνουμε και μία μαγειρική;'' Είναι πολύ χαλαρά».
Κλείσιμο
Τέλος δήλωσε πως σε 10 χρόνια από τώρα θα ήθελε να είναι στην Πάρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης