Νίκος Βέρτης: Οι sold out εμφανίσεις σε ΗΠΑ-Αυστραλία και το «Όνειρο» που έρχεται...

Νίκος Βέρτης: Οι sold out εμφανίσεις σε ΗΠΑ-Αυστραλία και το «Όνειρο» που έρχεται...

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν-μαμούθ στο ασφυκτικά γεμάτο «Κέντρο Αθηνών»  και τις sold out εμφανίσεις που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο σε ΗΠΑ και Αυστραλία, παρουσιάζει στο φανατικό κοινό του το νέο του single - Η Heaven Music εγκαινιάζει τη συνεργασία της μαζί του με την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου τραγουδιού. Τίτλος του «Όνειρο»!

Νίκος Βέρτης: Οι sold out εμφανίσεις σε ΗΠΑ-Αυστραλία και το «Όνειρο» που έρχεται...
Από τι φτιάχνεται η επιτυχία; Όπως έχει αποδείξει μέχρι σήμερα η «χρυσή» πορεία του, ο Νίκος Βέρτης ξέρει πολύ καλά να απαντήσει σε αυτό, γιατί διαθέτει το μυστικό υλικό. Έχει πάντα ένα… «Όνειρο» για να πραγματοποιεί!

Η «σκληρή» δουλειά, η επιμονή, το ταλέντο, το πείσμα και η αγάπη για τη μουσική του χάρισε την επιτυχία που έφερε τη δόξα, που «σφράγισε» την καταξίωση και που τον οδήγησε, έπειτα από δέκα δημιουργικά χρόνια, αισίως και στο δικό του δρόμο…. Vertis street στο Τορόντο του Καναδά!

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης, έπειτα από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν-μαμούθ στο ασφυκτικά γεμάτο «Κέντρο Αθηνών» που φέτος κυριολεκτικά «γκρεμίστηκε» και τις sold out εμφανίσεις που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο σε ΗΠΑ και Αυστραλία, παρουσιάζει στο φανατικό κοινό του το νέο του single. Η Heaven Music εγκαινιάζει τη συνεργασία της μαζί του με την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου τραγουδιού. Τίτλος του «Όνειρο»!


Κλείσιμο



Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης και τους στίχους ο Γιώργος Τσοπάνης.

Το «Όνειρο» έρχεται να προστεθεί και να εμπλουτίσει το ρεπερτόριο του καταξιωμένου ερμηνευτή - συνθέτη - στιχουργού, δίνοντας και μια πρώτη γεύση από το νέο του προσωπικό album που θα κυκλοφορήσει.

«Ανήσυχο πνεύμα» άλλωστε, ο Νίκος Βέρτης αρέσκεται στο να δίνει πάντα κάτι διαφορετικό στο κοινό του και για αυτό το λόγο ξεφεύγει από τα συνηθισμένα ακούσματα και προτείνει νέους μουσικούς δρόμους που ακολουθούνται αβίαστα... χωρίς ωστόσο να χάνει την «ταυτότητα» και το διάσημο γνωστό ύφος που τον έχει αναδείξει και εδραιώσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Το νέο τραγούδι θα παρουσιαστεί στο κοινό σε digital μορφή στις 30 Μαρτίου...αν και οι φανατικοί θαυμαστές ήδη το σιγοτραγουδούν!



Ο Νίκος Βέρτης και όλοι οι αξιόλογοι συνεργάτες του, «φύλακες άγγελοι» στο πλευρό του εδώ και πολλά χρόνια, βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Υόρκη, ενώ ο επόμενος σταθμός τους είναι το Σικάγο, στις 28 Μαρτίου.

Ο τραγουδιστής διαθέτει ένα από τα πιο «δυνατά» και πολυπληθή group-fan club σε facebook και instagram, με τον ίδιο να επιμελείται πλέον και την προσωπική του σελίδα στα social media. Οι φανατικοί θαυμαστές ενημερώνονται για όλα τα τελευταία νέα, τις κυκλοφορίες, τα event, αλλά και όλα τα επαγγελματικά βήματα του καλλιτέχνη μέσα από τις επίσημες σελίδες.

personal: https://www.facebook.com/NikosVertisOfficial
fanclub: https://www.facebook.com/NikosVertisOfficialFanclub

Instagram
personal: @nvertis
fanclub: @nikosvertisofficialfanclub

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία σε ΗΠΑ-Αυστραλία


Nikos Vertis Live in Baltimore
#NikosVertisTour2015 #USA

Nikos Vertis Live in Toronto 
#Canada #NikosVertisTour2015 @nvertis 


Nikos Vertis Street in Toronto


Niagara Falls #NikosVertisTour2015 #USA #Canada #Australia @nvertis @nikosvertisofficialfanclub


Λευκός Οίκος #WhiteHouse #NikosVertisTour2015 #Washington #Team #USA


New York ‪#‎USA‬ ‪#‎NikosVertisTour2015‬

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης