Τα συγκινητικά μηνύματα των φίλων του Μανώλη Τζιράκη

Τα συγκινητικά μηνύματα των φίλων του Μανώλη Τζιράκη

«Αντίο σε έναν γλυκό άνθρωπο, έναν ασταμάτητο εργάτη, έναν ήρεμο και χαρισματικό συνεργάτη που ήξερε πάντα να χαμογελά!!! R.I.P. Manolo»

Τα συγκινητικά μηνύματα των φίλων του Μανώλη Τζιράκη
Ο ξαφνικός θάνατος του Μανώλη Τζιράκη, από ανακοπή καρδιάς, την Τετάρτη, έχει συγκλονίσει την οικογένεια του και έχει γεμίσει θλίψη φίλους και συνεργάτες που κατά καιρούς είχαν την τύχη να δουλέψουν μαζί του. 



Κλείσιμο
Αρκετοί είναι αυτοί που σήμερα έγραψαν στα social media μηνύματα για τον Μανώλη, αποτίοντας έναν μικρό φόρο τιμής, σε έναν γλυκό άνθρωπο...όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.    
«Συντετριμμένος από την είδηση... Πόσο κρίμα ρε φίλε... Πόσο νωρίς!!! Μαζί του κάναμε 10 υπέροχες δουλειές... 10 μοναδικά video clips που μας χάρισαν 10άδες διακρίσεις και εκατομμύρια φίλους (και εχθρούς!!!) Αντίο σε έναν γλυκό άνθρωπο, έναν ασταμάτητο εργάτη, έναν ήρεμο και χαρισματικό συνεργάτη που ήξερε πάντα να χαμογελά!!! R.I.P. Manolo», έγραψε ο Νίκος Βουρλιώτης στο Facebook.



Ο Γιώργος Τσαλίκης με τη σειρά του έγραψε στο instagram: «Μόλις τελείωσα τη συναυλία μου στο Λονδίνο… Έμαθα ότι έφυγες λίγο πριν ανέβω στη σκηνή... στην αρχή με έλουσε κρύος ιδρώτας και μετά δεν ένιωθα τίποτα... Πήγα έκανα τη δουλειά μου...Είσαι σκύλος εσυ, μου έλεγες πάντα...δε μασάς...” Γύρισα στο δωμάτιο... Ησυχία ...σκέψεις ακανόνιστες που έρχονται βροχή, εικόνες ...αναμνήσεις ...
Άρχισα να σου γράφω αυτό και ξαφνικά δε σταματάω τα δάκρυα μου φιλαράκι μου .. 15 χρονια τοοοσα γυρίσματα, κούραση, στιγμές, άγχος ιδέες, meeting, ΠΑΝΤΑ βρίσκαμε την άκρη και πάντα γινόταν κάτι ιδιαίτερο που μας έμενε αξέχαστο ...
Και στο τέλος ...γέλια ...
Ποσο γελάσαμε ρε φίλε?
ποσο?
Τι να πρωτοθυμηθώ ?
Γιατί ρε Μανο μου τοσο νωρίς ?
Αυτο το άγχος το γαμημενο σε σκότωσε… Σκέφτομαι το γιο σου ...
Που δε θα μεγαλώσει δίπλα σου να καταλάβει ποσο ιδιαίτερος άνθρωπος ήσουν... Το γυρισμα εδώ τελείωσε ...
Για πάντα ...
Μόνο δάκρυα...
Κι έμεινα να κοιτάζω την πλάτη σου όπως φεύγεις ..
Καλό ταξίδι φίλε μου... Αντίο ...»
 
«Καλό ταξίδι φίλε Μανώλη Τζιράκη. Κουράγιο στην οικογένεια», έγραψε ο Νίκος Οικονομόπουλος, ενώ ακολούθησε και το μήνυμα του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου που έλεγε «μας αφήνεις νωρίς».




 
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλούν τα μηνύματα του Tus και της Νατάσας Θεοδωρίδου, με τους οποίους συνεργάστηκε.







Το δικό του αντίο έστειλε και ο Άκης Δείξιμος.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης