Καμία παρουσιάστρια δεν θα αντικαταστήσει τελικά την Ελένη Μενεγάκη

Καμία παρουσιάστρια δεν θα αντικαταστήσει τελικά την Ελένη Μενεγάκη

Μέχρι τις 25 Μαρτίου θα έχει αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής!

Καμία παρουσιάστρια δεν θα αντικαταστήσει τελικά την Ελένη Μενεγάκη
Στην τελική ευθεία έχει μπει η Ελένη Μενεγάκη για να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτα της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ακουστεί πολλά για το ποιος ή ποια θα αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη την περίοδο της απουσίας της από το πλατό της εκπομπής.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του protothema.gr, η παρουσιάστρια θα αποχωρήσει από τα καθήκοντα της μέχρι της 25 του Μάρτη και θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατό πάλι στην αγαπημένη της εκπομπή.

Μάλιστα ήδη έχουν γίνει κάποιες εγγραφές εκπομπών οι οποίες θα μεταδοθούν την συγκεκριμένη περίοδο καθώς μεσολαβεί και το Πάσχα. Σε μια από αυτές τις εκπομπές ήταν καλεσμένη και η Βίκυ Χατζηβασιλείου και γι' αυτό είχε προκληθεί και αυτός ο ντόρος περί αντικατάστασης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όπως δεν ισχύουν οι φήμες αντικατάστασης από τον Μάκη Πουνέντη ή το Νίκο Μουτσινά. Κανένα πρόσωπο δεν θα πάρει την θέση της Ελένης την περίοδο που εκείνη θα λείπει.
Κλείσιμο

Την εκπομπή θα την «κρατήσει» η βασική της ομάδα που είναι χρόνια κοντά στην Ελένη, ξέρουν τι θέλει η παρουσιάστρια και κατά συνέπεια μπορούν να αντεπεξέλθουν. Θα υπάρχουν κανονικά τα θέματα, όπως και κάθε μέρα, καθώς και ένας βασικός καλεσμένος για συνέντευξη όπως γίνεται και σήμερα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης