Η όμορφη μελαχρινή αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να στηρίξει τον Ψινάκη

Η όμορφη μελαχρινή αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να στηρίξει τον Ψινάκη

Η 23χρονη δημοτική σύμβουλος Βασιλική Αναστασίου λίγη ώρα μετά την ανεξαρτητοποίησή της μίλησε στο protothema.gr για την απόφασή της να φύγει από τον συνδυασμό της 

Η όμορφη μελαχρινή αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να στηρίξει τον Ψινάκη
Η Βασιλική Αναστασίου είναι η νεαρή κοπέλα την οποία εκθείασε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο instagram ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης. 

Η 23χρονη κοπέλα αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί μετά το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή ο οποίος βρήκε αρκετές παρατυπίες και παρανομίες στο Δήμο. Η δημοτική σύμβουλος, που κατάγεται από το Βαρνάβα, λίγη ώρα μετά την ανεξαρτητοποίησή της μίλησε στο protothema.gr για την απόφασή της να φύγει από τον συνδυασμό της αλλά και για τη γνώμη που έχει για το κ. Ηλία Ψινάκη. 

«Μετά και τα πορίσματα του κ. Ρακιντζή υπήρχε μια κατάσταση αρκετά «βαριά» την οποία δεν μπορούσα εγώ να σηκώσω. Δεν μπορούσα να απολογούμαι για λάθη του παρελθόντος.  Είμαι ένας νέος άνθρωπος και είδα πως οι περισσότεροι νέοι άνθρωποι στηρίζουν τον κ. Ψινάκη και αποφάσισα πως έπρεπε και εγώ να τον στηρίξω. Ωστόσο  ζήτησα την προστασία γιατί δεν πιστεύω πως κάποιος θα με λιντσάρει ή θα μου επιτεθεί. Αλλά έχουν ακουστεί διάφορα. Και για να ξέρετε πολλές φορές η λεκτική βία και το μπούλινγκ μας φθείρουν περισσότερο και από τη σωματική βία και ζήτησα τη βοήθεια του κ. Ψινάκη για να μην πέσω θύμα κάποιας λεκτικής βίας»


Κλείσιμο

Η Βασιλική Αναστασίου- για τους φίλους της Βάσια- γεννήθηκε στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, όταν οι γονείς της είχαν πάει εκεί για την ειδικότητά τους στην ιατρική. 
Παρόλο που έχει και τη βρετανική υπηκοότητα δεν σκέφτηκε να μείνει ποτέ στην Αγγλία. Σπούδασε στο Καποδιστριακό δημοσιογραφία ενώ έχει πτυχίο επικοινωνιολόγου και δημοσιογράφου. Έκανε μεταπτυχιακό στο  London school of Economics με εξειδίκευση στην επικοινωνία και τώρα κάνει τη διδακτορική διατριβή της στο πολιτικό της νομικής στο τμήμα δημοσκοπήσεων. 



Ως νέος άνθρωπος πιστεύει στη νέα κυβέρνηση και θεωρεί πως θα κάνει όλα όσα υποσχέθηκε στους πολίτες, ενώ στην ερώτηση του protothema.gr για τον ποιον προτιμά τον Ηλία Ψινάκη ή Γιάνη Βαρουφάκη η απάντησή της ήταν διπλωματική: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε δυο διαφορετικούς ανθρώπους είναι και οι δυο ξεχωριστές προσωπικότητες. Ο κ. Ψινάκης είναι εξαιρετικός ως δήμαρχος και ο κ. Βαρουφάκης εξαιρετικός ως υπουργός Οικονομικών». 



Η Βασιλική Αναστασιάδου ξεκίνησε να ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση από 19 ετών και την πρώτη φορά που εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος ασχολήθηκε με τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην ευρύτερη περιοχή του Βαρνάβα, της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα. «Είχα μια άψογη συνεργασία με καθηγητές και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και πιστεύω πως κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για τα παιδιά». 



Η όμορφη δημοτική σύμβουλος μίλησε για λίγη ώρα με τον κ. Ψινάκη ενώ όπως η ίδια λέει πιστεύει πως ο δήμαρχος Μαραθώνα θα την αξιοποιήσει. 



Όσον αφορά την προσωπική της ζωή η Βασιλική αυτό το διάστημα, εκτός από τα κοινά του δήμου μελετάει για τη διατριβή της ενώ στον ελεύθερο χρόνο της παίζει βόλλευ και βγαίνει έξω με τις φίλες της. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης