Μαίρη-Ντορέττα στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: «Τα χρήματα που πήραμε από τη Eurovision τα βάλαμε σε σεντούκι»

Μαίρη-Ντορέττα στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: «Τα χρήματα που πήραμε από τη Eurovision τα βάλαμε σε σεντούκι»

Λίγες ώρες πριν τον ελληνικό τελικό οι δυο παρουσιάστριες μιλούν στον Θέμο Αναστασιάδη για την... αμοιβή τους 

Μαίρη-Ντορέττα στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ»: «Τα χρήματα που πήραμε από τη Eurovision τα βάλαμε σε σεντούκι»
Λίγες ώρες πριν εμφανιστούν στην σκηνή του «Έναστρον» για να παρουσιάσουν τον φετινό ελληνικό τελικό της Eurovision η Μαίρη Συνατσάκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκαν καλεσμένες στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» και μίλησαν για... όλα.

Αρχικά αναφέρθηκαν στη σχέση που έχουν, μιας και τα τελευταία δύο χρόνια κάνουν στενή παρέα. Αφού δέχτηκαν τα... πονηρά πειράγματα του Θέμου Αναστασιάδη εξήγησαν: «Πραγματικά είναι ολότρελο το γεγονός ότι δύο γυναίκες καταφέρνουν να είναι φίλες;» και συμπλήρωσαν ακόμη: «Είναι τόσο άπιαστο όνειρο η γυναικεία φιλιά κατά τη γνώμη σας;».

Κλείσιμο


Από την μέρα που έγινε γνωστό πως θα είναι οι παρουσιάστριες του φετινού μουσικού διαγωνισμού δημιουργήθηκε θέμα σχετικά με την αμοιβή της. 

Οι δύο τους εξήγησαν πως δεν θα πληρωθούν και είπαν με χιούμορ: «Τα χρήματα που πήραμε από τη Eurovision τα βάλαμε σε σεντούκι γιατί όταν θα έρθει ο Μάιος εμείς θα ανοίξουμε το σεντούκι και θα μπορέσουμε να φάμε λίγα από τα χρήματα που πήραμε ως αμοιβή».

Ενώ λίγο αργότερα τόνισαν: «Ποτέ δεν θα βγάλουμε άκρη με το τι πρέπει να γίνει. Εντομεταξύ είναι περίεργο γιατί και ο Γιώργος και η Δέσποινα πέρυσι από ότι ξέρουμε δεν πληρώθηκαν και δεν έγινε ποτέ θέμα γι'αυτό και τώρα ξαφνικά φαίνεται πολύ περίεργο».

Με αφορμή τη φετινή συμμετοχή της Αυστραλίας στην Eurovision Μαίρη και Ντορέττα είπαν την γνώμη τους για τον υπ. Οικονομικών.  

Πώς τους φαίνεται ο Γιάννης Βαρουφάκης;

«Εμένα μου θυμίζει τον Βόλντεμορτ κι αυτό με αναστατώνει κάπως. Είναι ο κακός από τον «Χάρι Πότερ» και εγώ φρικάρω», είπε η Μαίρη Συνατσάκη με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να συμφωνεί μαζί της λέγοντας: «Ε ναι μου τον θυμίζει λίγο κι εμένα αλλά σε σχέση με του υπόλοιπους πολιτικούς θα έλεγα ότι είναι σε ένα πολύ καλό σημείο εμφανισιακά».




Οι δυο τους κράτησαν σιγή ιχθύος για το αποψινό σόου αφού δεν αποκάλυψαν πολλές λεπτομέρειες και αρκέστηκαν να πουν ότι: «Είναι βραδινό σόου και σαν τέτοιο θα το αντιμετωπίσουμε».

Όσον αφορά την φετινή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στον ελληνικό τελικό εξήγησαν πως φέτος είναι τα 10 χρόνια από τότε που η τραγουδίστρια κέρδισε την πρώτη θέση στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό με το κομμάτι «My number one» το οποίο θα ακουστεί σε διάφορες μορφές απόψε. 



Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ακόμη μίλησε για το «Music School» και κυρίως αναφέρθηκε στα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτό ξεκαθαρίζοντας πως δεν εκμεταλλεύτηκαν ποτέ τα παιδιά. 

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε από την άλλη για την συμμετοχή της στο «Πρωινό»: «Αισθάνομαι πολύ περισσότερο μέλος της ομάδας γιατί πριν τρία χρόνια είχα μπει στα μέσα της σεζόν και δεν είχα αισθανθεί πολύ κομμάτι αυτής της παρέας και τώρα επειδή ήμουν από το πρώτο meeting και κάθε μέρα εκεί αυτό σε κάνει να δένεσαι πολύ περισσότερο. Η Σάσα μου πήγε κόντρα την πρώτη εβδομάδα ξεκάθαρα όπως γίνεται σε αγέλες με ζωάκια που θέλεις να δεις ποιος θα πάρει τον χώρο του και αν θα πάει να διεκδικήσει κάποιος κάτι από εσένα. Είναι ένας τρελούτσικος αλλά πολύ ειλικρινής άνθρωπος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης