Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν έχω ακούσει τα καμπανάκια της μητρότητας»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν έχω ακούσει τα καμπανάκια της μητρότητας»

Είμαι λίγο μπερδεμένη με το θέμα της μητρότητας και δε θέλω να το πιέσω, εξήγησε 

Ζέτα Μακρυπούλια: «Δεν έχω ακούσει τα καμπανάκια της μητρότητας»
Συνέντευξη σε μηνιαίο περιοδικό της συμπρωτεύουσας παραχώρησε η Ζέτα Μακρυπούλια και μίλησε για την δημοσιότητα, για την εικόνα της αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί. 

Η παρουσιάστρια είπε αρχικά: «Δε μ’ ενοχλούν οι paparazzi γιατί αντιλαμβάνομαι πως κι αυτοί πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους, όπως όλοι μας. Απλά υπάρχουν κάποιες φορές που νιώθεις πως παραβιάζονται κάποιες προσωπικές σου στιγμές, κάποιες στιγμές που ο καθένας μας θέλει να κρατήσει για τον ίδιο και τον άνθρωπο που έχει επιλέξει να έχει δίπλα του. Το καλό, ωστόσο, της δημοσιότητας είναι πως αρχίζουν να σου ανοίγουν περισσότερες πόρτες και οι άνθρωποι του χώρου σε αντιμετωπίζουν αλλιώς. Έχεις πια τη δυνατότητα να έχεις άποψη και να μπορείς να την εκφράζεις, γιατί όταν είσαι μικρός και νέος στον χώρο κανείς δε σου δίνει σημασία. Ίσα-ίσα, το να έχεις άποψη στο ξεκίνημά σου μπορεί να παρεξηγηθεί από αυτούς που είναι πάνω από σένα. Επομένως, η δημοσιότητα σου δίνει τη δύναμη να πεις αυτό που πιστεύεις».
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα της και είπε: «Υπάρχουν πολλές μέρες που κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και δεν μου αρέσει αυτό που αντικρίζω. Πιστεύω ότι η εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας πηγάζει καθαρά από μέσα μας. Δεν είμαι από τις γυναίκες που βγαίνουν στο περίπτερο για τσιγάρα με κόκκινο κραγιόν και ρουζ. Μου αρέσει στην καθημερινή μου ζωή να κυκλοφορώ χωρίς ιδιαίτερη περιποίηση, στα όρια του "χύμα". Επειδή λόγω δουλειάς έχω δει τον εαυτό μου με ωραία μαλλιά κι ωραίο μακιγιάζ, όλη αυτή η προετοιμασία στην προσωπική μου ζωή δεν έχει νόημα. Θαυμάζω, βέβαια, τις γυναίκες που έχουν την ικανότητα να είναι κοκέτες από το πρωί μέχρι το βράδυ, μόνο που εγώ δεν την έχω αυτήν την ικανότητα. Δεν έχω ούτε την όρεξη, αλλά ούτε και τον χρόνο να ασχολούμαι όλη μέρα με την εικόνα μου».
 
Κλείσιμο
Πώς βλέπει όμως τον χρόνο που περνάει από πάνω της;

«Από ένα σημείο και μετά αρχίζεις να υπολογίζεις την ηλικία σου. Παλιότερα ήμουν στον κόσμο μου και δε μ’ ένοιαζε τίποτα, αλλά αυτό πια δεν ισχύει. Τα τελευταία χρόνια προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου. Φροντίζω να γυμνάζομαι, προσέχω πλέον πιο πολύ τη διατροφή μου. Επίσης, με φοβίζουν πολύ οι πλαστικές επεμβάσεις και πιστεύω ότι δε θα ξεπεράσω ποτέ τα όρια. Το βρίσκω πολύ ωραίο που μια γυναίκα μπορεί πια με τη βοήθεια της ιατρικής να κάνει μικροπράγματα για να αισθανθεί καλύτερα με τον εαυτό της. Αυτό που με φοβίζει, όμως, είναι η υπερβολή και το νυστέρι, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει μετά κι αν μπορείς να επιστρέψεις σε αυτό που ήσουν παλιά. Στα 65 μου θέλω να έχω κάνει σημαντικά πράγματα στο θεάτρο και να έχει γράψει το κοντέρ μου ως ηθοποιού πολλά χιλιόμετρα», είπε στο «Glow».

Ακόμη σχολίασε και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα και είπε: «Δεν έχω ακόμη αποφασίσει τι θέλω να κάνω στον τομέα αυτό. Eίναι κάτι που δεν κοιμάμαι και ξυπνάω με τη σκέψη του. Δεν έχω ακούσει τα καμπανάκια της μητρότητας, παρά μόνο κάτι σιγανά κουδουνάκια κάπου στο βάθος, σαν από πηγάδι! Είμαι λίγο μπερδεμένη με το θέμα της μητρότητας και δε θέλω να το πιέσω. Ευτυχώς, είμαι τυχερή και οι γονείς μου δεν είναι πιεστικοί στο θέμα αυτό. Δε μου πετούν, δηλαδή, μπηχτές για το πότε θα κάνω ένα μωρό». 

Τέλος αποκάλυψε:« Δεν έχω κάνει ακρότητες στον έρωτα, δεν έχω πέσει να παρακαλέσω κάποιον, δεν είμαι drama queen. Ζω τον πόνο μου μόνη μου, έναν βουβό πόνο που δεν αφήνω να τον δει κανείς και να με λυπηθεί. Έτσι έχω μάθει ν’ αντιμετωπίζω τον έρωτα, όταν έρχεται στη ζωή μου. Κλείνω την πόρτα του σπιτιού μου και κλείνομαι στον εαυτό μου. Υπάρχουν πράγματα που έχω ζήσει στο παρελθόν, τα οποία δεν ξέρω αν μπορώ ή αν κάνει ν’ αποκαλύψω σε μια συνέντευξη. Ο καθένας μας βιώνει το παραμύθι του έρωτα με τον δικό του τρόπο!».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης