Τι «μαγειρεύει» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε γνωστό αγαπημένο εστιατόριο;

Τι «μαγειρεύει» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε γνωστό αγαπημένο εστιατόριο;

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες του protothema.gr

Τι «μαγειρεύει» ο Δημήτρης Σκαρμούτσος σε γνωστό αγαπημένο εστιατόριο;
Στο εστιατόριο «Χρώματα Βυθού», που αποτελεί ορόσημο της θαλασσινής διατροφής, στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, είδαμε τον Δημήτρη Σκαρμούτσο! Ο γνωστός τηλεοπτικός chef «μαγειρεύει», σε συνεργασία με τον εξαίρετο chef του εστιατορίου, Γιάννη Φραγκίσκο, ετοιμάζοντας κάτι ξεχωριστό που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ψαροφάγους και πολύ σύντομα θα το δούμε στις οθόνες μας.



Η επιλογή του εστιατορίου δεν έγινε τυχαία από τον γοητευτικό chef, καθώς δηλώνει λάτρης της θαλασσινής κουζίνας και σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr τα «Χρώματα Βυθού» αποτελούν ένα από τα αγαπημένα του εστιατόρια, που επισκέπτεται πολύ συχνά!

Κλείσιμο


Τα «Χρώματα Βυθού» φέτος έκλεισαν 10 χρόνια και συνεχίζουν να μας προσφέρουν μία ιδιαίτερη κουζίνα υψηλών επιδόσεων γεμάτη αρώματα κι ερεθιστικές συγχορδίες εντάσεων, ανθολογημένη με γευστικά ερανίσματα από την ελληνική θάλασσα.



To protothema.gr ήταν στο γύρισμα και σου δίνει μια γεύση τι ακριβώς θα δούμε. Μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page - Χρώματα Βυθού https://www.facebook.com/chromatavythou για περισσότερες πικάντικες λεπτομέρειες που αφορούν τον ξεχωριστό chef!




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης