Βασίλης Λεβέντης: Τον Τσίπρα τον βλέπω μόνος του να προκαλεί το τέλος του

Βασίλης Λεβέντης: Τον Τσίπρα τον βλέπω μόνος του να προκαλεί το τέλος του

Τι αποκάλυψε για τη σχέση του με τον Απόστολο Γκλέτσο

Βασίλης Λεβέντης: Τον Τσίπρα τον βλέπω μόνος του να προκαλεί το τέλος του
Για την εκλογική του επιτυχία, αλλά και τα όσα του είπε ο γιος του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα μίλησε, καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό»  ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων», Βασίλης Λεβέντης.

«Μέχρι τώρα ήταν υπέρ του να συνεργαστούμε με κάποιο κόμμα. Χθες ήρθε, με φίλησε και μου είπε: “Τελικά είχες δίκιο. Θα έρθει ο λαός μόνος του. Η επιμονή σου θα νικήσει. Όλοι κάναμε λάθος που σου λέγαμε να συνεργαστείς με άλλο κόμμα”. Το παιδί είδε ότι η νίκη είναι έτοιμη», δήλωσε
ο γνωστός πολιτικός και βούρκωσε με την Φαίη Σκορδά να λέει ότι νιώθει ότι περισσότερο από οτιδήποτε τον συγκινούν τα λόγια του γιου του με τον ίδιο να συμφωνεί.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, ο Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε τη συνεργασία που είχε ο ίδιος στο παρελθόν με τον Απόστολο Γκλέτσο. «Με πήρε τηλέφωνο ο Γκλετσος και μου είπε: “έσφαλα που δεν ήρθα κοντά σου. Είσαι ο δάσκαλός μου, ό,τι έμαθα από την πολιτική το έμαθα από εσένα”».

Όσο γιατί δεν συνεργάστηκαν; «Ταιριάζουμε, αλλά αυτά θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα. Άλλωστε νομίζω ότι γρήγορα θα έχουμε εκλογές, γιατί τον Τσίπρα τον βλέπω μόνος του να προκαλεί το τέλος του», εξήγησε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης