Η Άννα Μπουσδούκου μιλάει για τον γάμο

Η Άννα Μπουσδούκου μιλάει για τον γάμο

«Ποτέ δεν ήταν στόχος ζωής»

Η Άννα Μπουσδούκου μιλάει για τον γάμο
Το όνομά της είναι συνυφασμένο με την πρωινή ενημέρωση του Σκάι. Η Άννα Μπουσδούκου τα τελευταία δύο χρόνια έχει καταφέρει να απασχολήσει όχι μόνο για την ωραία παρουσία της και την προσωπική της ζωή αλλά και για τις υψηλές επιδόσεις της στην ενημερωτική εκπομπή του σταθμού. 

Παρόλα αυτά τα Μέσα ασχολούνται συχνά με την προσωπική ζωή της δημοσιογράφου και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της.

Η νεαρή δημοσιογράφος παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη στο «Υou» και μίλησε για τις προσωπικές της στιγμές που είδαν το φως της δημοσιότητας. 


Κλείσιμο

«Ο καθένας επιλέγει να βάλει ή όχι το κλειδί στην κλειδαρότρυπα της προσωπικής του ζωής», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή».

Ακόμη λέει για τις πολυσυζητημένες φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν πριν λίγους μήνες: «Το έχω ξεχάσει ήδη αυτό το γεγονός».



Ωστόσο παρά την ενόχλησή της δεν διστάζει πει ανοιχτά την γνώμη της για τον γάμο και εξηγεί: «Ποτέ δεν ήταν στόχος ζωής ο γάμος. Σημασία έχει να είσαι καλά με τον σύντροφό σου. Αυτό σε κάνει να σκεφτείς διαφορετικά και να δεις ζεστά την έννοια του γάμου». 

Και συμπληρώνει ακόμα: «Σε αυτήν τη φάση η καριέρα είναι στο επίκεντρο αλλά χωρίς προσωπική ευτυχία δεν μπορείς να πας μακριά. Συνεπώς καριέρα και προσωπική ευτυχία συμβαδίζουν».

Τέλος αποκαλύπτει αν έχει ψάξει το κινητό του συντρόφου της και λέει: «Χωρίς αφορμή, όχι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης