Μιμή Ντενίση: Δεν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης με τον Σωτήρη Πολύζο

Μιμή Ντενίση: Δεν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης με τον Σωτήρη Πολύζο

Είμαστε φίλοι και οικογένεια, ξεκαθαρίζει η ηθοποιός 

Μιμή Ντενίση: Δεν υπάρχει περιθώριο επανασύνδεσης με τον Σωτήρη Πολύζο
Μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε η Μιμή Ντενίση σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, για την κόρη της Μαριτίνα, για τους άντρες αλλά και για τους γάμους που έκανε στη ζωή της. 

Αναφερόμενη στον Σωτήρη Πολύζο η Μιμή Ντενίση απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επανασύνδεσης και εξήγησε: «Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης. Με τον Σωτήρη είμαστε φίλοι και οικογένεια. Τον αγαπά πολύ η Μαριτίνα αλλά όταν από μία σχέση χαθεί το ερωτικό στοιχείο δεν γυρνάς πίσω σε αυτήν».

Κλείσιμο
Η ηθοποιός μίλησε όμως και για τον γάμο της με τον Γιάννη Φέρτη και είπε: «Έχω πάντα πολύ ωραία συναισθήματα για τον Γιάννη. Όταν είσαι 20 χρονών, ο γάμος είναι πολύ διαφορετικός, εξάλλου εμείς δεν ήμασταν δύο άνθρωποι που χώρισαν κι έγιναν εχθροί. Ούτε γίναμε ρεζίλι. Μείναμε δέκα χρόνια μαζί, ήταν μεγάλη η διαφορά ηλικίας μας, βέβαια, αλλά ήμουν και πολύ μικρή για να υπάρχει η ωριμότητα να σκεφτώ το για πάντα».



Μήπως τελικά είναι εκείνη ο... άντρας της ζωής της; «Όχι δεν είμαι... Η ανάγκη του συντρόφου υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους και ίσως οι γυναίκες να την έχουμε περισσότερο. Ένα καλό - μέσα στα πολλά κακά- που έχει η διασημότητα, είναι πως είμαι η κα. Ντενίση, δεν έχω πρόβλημα να πάω μόνη μου στην εκάστοτε εκδήλωση. Δεν θα κάνω το συμβατικό που θα κάνει μια γυναίκα. Ναι, θα ήθελα έναν σύντροφο, που να συμμετέχει, να χαίρεται με τη χαρά μου, να μοιράζεται τους προβληματισμούς μου... Αλλά θέλω έναν άνθρωπο έξυπνο, που να έχει επίπεδο και φινέτσα στο χαρακτήρα του, δεν με ενδιαφέρει τι δουλειά θα κάνει και ποια είναι τα οικονομικά του. Μπορεί να είναι ανώνυμος δεν με νοιάζει, θέλω να είναι ουσιαστικός άνθρωπος και σύντροφος».



Τέλος μίλησε για την μεγαλύτερη αγάπη της ζωής της, την κόρη της και είπε: «Η Μαριτίνα θα προτιμούσε να ασχολούμαι λιγότερο γιατί είμαι κατάσκοπος και ξέρω που είναι, με ποιον μιλάει, τα πάντα... Είναι σε δύσκολη ηλικία γι' αυτό την παρακολουθώ. Δεν ψάχνω βέβαια ποτέ τα κινητά της, γιατί είναι κάτι που απαγορεύεται να κάνει οποιοσδήποτε άνθρωπος κι αν δεν της δώσω αυτή την αρχή αύριο θα ψάχνει το τηλέφωνο του άντρα της».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης