Η Βέφα Αλεξιάδου ξέσπασε εναντίον του Αντώνη Σαμαρά

Η Βέφα Αλεξιάδου ξέσπασε εναντίον του Αντώνη Σαμαρά

Η τηλεοπτική μαγείρισσα χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για τον Αντώνη Σαμαρά

Η Βέφα Αλεξιάδου ξέσπασε εναντίον του Αντώνη Σαμαρά
Την πολιτική της τοποθέτηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook έκανε η Βέφα Αλεξιάδου.

Μάλιστα, η τηλεοπτική μαγείρισσα που δεν έχει ξαναμιλήσει πολιτικά, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για τον Αντώνη Σαμαρά. 

«6/10/09, όταν παρέδωσε ο Κώστας Καραμανλής στον Αμερικάνο..... Παρά την άθλια υπονόμευση του Κ. Καραμανλή απο ΓΑΠ, παρά τους εκβιασμούς, τις κακίες, το μίσος και όλα τα βουνά απο μαλακίες made by ΓΑΠ, τις ρουφιανιές, τη λογοδοσία στους Αμερικανούς και την προετοιμασία της καρέκλας για την πάρτι του...., ο χονδρός έκατσε στο Μαξίμου να τον περιμένει για να του παραδώσει την Πρωθυπουργία. Αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός..!!!!. Σήμερα ο Α. Σαμαράς έφυγε σαν τον ποντικό χωρις να υποδεχθεί τον αντίπαλο του και να δείξει λίγη σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και λεβεντιά... και να φανταστεί κανείς ότι ήταν κάποτε και Υπ. Πολιτισμού.....!!!!! Η ΝΔ πρεπει να τον στείλει σπίτι του για χιλιάδες λόγους. Ο άνθρωπος είναι νευρωτικός και θα ρέπει συνεχώς προς τη γκάφα, όσο θα βλέπει άλλον στο Μαξίμου....!!», ήταν αρχικά το σχόλιο που έγραψε., δείχνοντας πολύ εκνευρισμένη από το γεγονός ότι δεν υποδέχθηκε ο απερχόμενος πρωθυπουργός τον διάδοχό του στο Μέγαρο Μαξίμου.
Κλείσιμο

Όμως, μετά την δημοσιότητα που πήρε η ανάρτησή της, η Βέφα Αλεξιάδου έκανε μια διευκρίνηση για τα όσα δημοσίευσε κάνοντας το απόγευμα μια διόρθωσή, τονίζοντας όμως ότι συμφωνεί με όσα κοινοποίησε:

«Το κειμενο ειναι κοινοποιηση αναρτησης απο το Προφιλ του Σταματη Σεκλιζιωτη(φυσικα συμφωνω με τα γραφομενα και γι αυτο το κοινοποιησα.)....... 6/10/09, όταν παρέδωσε ο Κώστας Καραμανλής στον Αμερικάνο..... Παρά την άθλια υπονόμευση του Κ. Καραμανλή απο ΓΑΠ, παρά τους εκβιασμούς, τις κακίες, το μίσος και όλα τα βουνά απο μαλακίες made by ΓΑΠ, τις ρουφιανιές, τη λογοδοσία στους Αμερικανούς και την προετοιμασία της καρέκλας για την πάρτι του...., ο χονδρός έκατσε στο Μαξίμου να τον περιμένει για να του παραδώσει την Πρωθυπουργία. Αυτό είναι πολιτικός πολιτισμός..!!!!. Σήμερα ο Α. Σαμαράς έφυγε σαν τον ποντικό χωρις να υποδεχθεί τον αντίπαλο του και να δείξει λίγη σοβαρότητα, αξιοπρέπεια και λεβεντιά... και να φανταστεί κανείς ότι ήταν κάποτε και Υπ. Πολιτισμού.....!!!!! Η ΝΔ πρεπει να τον στείλει σπίτι του για χιλιάδες λόγους. Ο άνθρωπος είναι νευρωτικός και θα ρέπει συνεχώς προς τη γκάφα, όσο θα βλέπει άλλον στο Μαξίμου....!!», έγραψε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης